Moja iskrena sućut![]()
Strašno mi je žao, ali točno znam kako se osjećaš. Takva ista priča se dogodila i bratićevoj ženi. Maleni je umro u snu u bolnici nakon 3 dana. Ne trebam ni reći koliko joj je teško bilo, ali uvijek nakon kiše dolazi sunce. Nakon godinu i pol od tog događaja rodila je blizance, curicu i dečka. Sada klinci imaju 2 godine i najsretnija je mama na svijetu. Drži se, sve će biti u redu.![]()
![]()
![]()
. Ovo je nešto što niti jedna žena ne bi trebala proći. Nadam se da ćeš iz ovoga izači jača. Ne mogu niti zamisliti kako se sada osječaš, ali šaljem ti svu podršku i ljubav da podneseš ovo teško razdoblje.
![]()
![]()
Jaaaakooooooo mi je žao. Želim ti brzo , brzo drugu bebu , to je najbolji lijek. Znam da ništa ne može zamijeniti ovu prvu ali...vidjet ćeš![]()
tako mi je žao, želim vam da se ohrabrite u ljubavi koju osjećate i da budete blagoslovljeni još jednim malim srčekom
Užasno mi je žao!I vjerujem da se pitate zašto baš vi, zašto baš vaša djevojčica... nema tu pravila, razloga... možemo samo oplakati, pomiriti se s nesrećom i ponovo ustati u potragu za srećom...
ja ti šaljem vibre da što prije nađeš sreću u tom jednostavnom, toplom "mama" koje će ti uputiti jedan mali anđelak... dok se Lana smiješi negdje odozgo pazeći na vas...![]()
Ronin, prekrasan tekst!
upravo takozibba prvotno napisa
Draga Mantha, jako mi je žao!
![]()
draga mantha,
moja iskrena sućut, užasno mi je žao!![]()
sve što ti želim je da uskoro skupiš snage i ponovno kreneš i u brzo postaneš MAMA!
Draga, ne mogu ni zamisliti vašu tugu.Šaljem vam puse tješilice
draga želim ti puno snage da to nekako potisneš ....... mislim da nema veće boli od izgubljenog djeteta! puno puno cmokića i podrške.......![]()
![]()
drzi se.ra prvotno napisa
![]()
![]()
moja iskrena sućut
nema kraja suzama...
drži se![]()
Beskrajno sam tužna zbog toga što vam se dogodilo. Dat će dragi Bog, bit ćete opet mama i tata!![]()
Pretuzno,rasplakala me tvoja prica.Iskrena sucut....![]()
Mantha znam koliko boli,
i ja imam svog anđela![]()
![]()
draga mantha, silno, silno mi je žao![]()
želim vam da postanete mama i tata čim prije..
![]()
![]()
Imam jedno dijete i ne znam što bih sa sobom da mi je Bog uzme.
moja iskrena sućut![]()
Pretužno, iskreno mi je žao.
Draga Mantha, pročitala sam tvoju priču i ... plačem.Pomoći će vam samo Ljubav i Vjera (riječi koje je već napisala ronin). Vjerujem da će i k vama stići opet jedno malo sunašce ... hrabro, korak po korak.
![]()
iskrena sucut![]()
![]()
![]()
![]()
moja iskrena sucut, razumijem te![]()
![]()
Jako mi je zao...
i moja njabolja prijateljica izgubila je dijete tako brzo, a o doktorima ne zelim ni pricati...
I znam, kroz gledanje nje, da vrijeme bas i nece izlijeciti ranu, samo ju malo ublaziti...
i zato ti zelim reci da mislis na svoga andjela kao na osobu koja je jos uvijek tu, tamo gore, i zove te "mama", pravi neokaljani andjeo koji je uvijek uz tebe
i koji ce se skupa s vama veseliti novoj prinovi na zemlji, nemojte samo odustati, jer u novoj bebi bit ce ziva i mala Lana.
Primi moje virtualne zagrljaje i i zdrzi uz Bozju pomoc.
Draga Mantha
znam da te ništa ne može utješiti ali imam jednu tužno-sretnu priču koja te možda malo razveseli. Moja prijateljica je prije godinu i pol isto tako graškom i nepažnjom doktora izgubila svoje najveće blago na svijetu koje je čekala godinama, svog sinčića, samo 3 dana nakon poroda. Bila je neutješna, ljuta i ogorčena, ali uz pomoć prijatelja, obitelji i najviše svog muža uspjela se trgnuti i odlučila da neće odustati. Sada je ponovo trudna i zajedno čekamo naše bebe, uspoređujemo trbuhe, kilažu, sličice s ultrazvuka...
Nemoj odustajati i nemoj dopustiti da te ovaj nesretni događaj onemogući da budeš sretna. Tvoja malecka će uvijek biti uz tebe. Želim ti puno sreće i da ubrzo čuješ te predivne riječi: MAMA.
![]()
Rasplakala sam se na tvoju pricu![]()
Zelim da tebi i tvom mm nakon te strasne tragedije zivot uzvrati duplom srecom![]()
Jako mi je žao! Ta bol, tuga, tragedija... to se ničime ne može usporediti!!
Od srca vam želim da što prije postnete roditelji!![]()