Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Nismo oka sklopile već dvije noći

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Nismo oka sklopile već dvije noći

Dakle, ne znam uopće otkud mi snage da sjedim na poslu i normalno funkcioniram.
    Radi se o curici od 14 mjeseci. Prošle smo već sve moguće faze, od spavanja u komadu bez buđenja, do buđenja nekoliko puta, ali ovo posljednje dvije noći nije normalno. Nije spavala u komadu ni pet minuta, svaki čas se okretala, stenjala, plakala, cicala, čupala me za kosu... i tako do jutra. Zaspale smo u pola šest, a meni je sat zvonio u 6:15. Ona je odspavala do 8.
    Razlog nespavanju može biti puno toga- prehlađena je, curi joj nosić, dosta kašlje, izbila su dva nova zuba... ali i prije je znala biti prehlađena i zubići su nicali, pa nije bilo ovakvog mučenja. Čak mi na trenutke izgleda kao da sanja ili mjesečari. Nemam pojma više kaj da mislim. MM kaže da bi bilo dobro pokušati je potpuno razbuditi, pa ponovo uspavati, jer možda nešto ružno sanja. Kaj mislite?

Lako za mene, preživjet ću nekako, ali stvarno mi je bilo žao gledati je kako se muči i nikako da se opusti i naspava.
    Jeste imali kad ovakve noći i kako ste se nosili s tim? Sve me strah što nas danas čeka.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

i mi tako ovih dana: slicna dob, slicno nocno ludovanje. Mislim da nama izbija trojka (tj. ocnjak pa valjda vise boli nego drugi zubeki) jer cesto gricka rukicu, stenje, cudno (nervozno) se ponasa, noci su nam kratke
    Nocu pomaze nosenje po stanu dok se smiri pa onda runda cice i onda zaspimo

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Linda, nama su najgore noći bile kad su nicale trojke (strašno bolno) i kad su izbijale petice(?)....

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Nama rastu cetvorke i curi nos do bola...jadna se muci i to joj smeta dok diše !
    Nemoj je razbuđivat...bedastoce...jos bu više nervozna. Neka je TM nosi i nek spava na njemu jer kod tebe osjeti miris cike.

Izdržite dok ne izbiju zubici...na smjene !

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Neki dan joj je nikla petica, a da uopće nisam skužila. Baš je u to vrijeme super spavala. Zato me i čudi kako to da je sad boli, a prije nije.

Joj, stvarno nema nikakvih pravila. Idemo danas pedici, možda je upala uha.
    Čudno mi je kako je preko dana ništa ne boli, odnosno ne pokazuje znakove da je nešto boli. Vesela i dobre volje, ali noć... strava!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •