Citiraj anek prvotno napisa
Moj Vid /7 mj./ se budi po noći ne znam ni ja koliko puta; često. I uglavnom to završi tako da je čitavu noć prištekan na cicu...a do 4 mj. je spavao cijelu noć, jednom bi se zbudio.
Ja trenutno čitam knjigu koja je više po mom ukusu- "NO CRY SLEEP SOLUTION" jer uopće ne uključuje nikakvo plakanje, a također dolazi sa svojim /malo nježnijim/ metodama do istog cilja; pomoći djetetu da prespava noć i da se nauči samo uspavati. Ali rezultat se ne postiže za 5 dana, nego za recimo mjesec dana, ali meni je osobno taj način i pristup prihvatljiviji.
Apsolutno te potpisujem.. Nikad ne bih pristala da ostavim dijete u sobi da place... zahvaljujuci ovoj knjizi mi smo postigli jos bolje rezultate - postigli smo da dijete spava a bez traume :D

Ova knjiga nece rijesiti situaciju u 2 dana, ali ce pomoci da se uvidi kako pomoci djetetu da zaspe samo, i kako prilagoditi metodu samom djetetu - nije svako dijete isto...

Moje dijete spava CIJELU NOC od svojih recimo 12-13 mjeseci, i sam navecer zaspe u kreveticu :D S tim da i dan danas on ponekad (ako mu raste zub ili tako nesto) zatrazi da dodje kod nas u krevet, i nikad mu nismo zabranili, i on to zna - da kad god nas bude trebao da ce nas i dobiti i to mu daje osjecaj sigurnosti. Najljepse je to sto u ovoj metodi NEMA forsiranja... ako ne ide, ne ide, taj dan pauza, pa sutra ponovo... i polako se dodje do cilja.

Toplo preporucam :D