Da sad ne mislite bas da je ta knjiga dar s neba sto se spavanja tice... mozda za vas nece biti... mozda se vama nece svidjeti neke metode... no sanse su velike da cete si nesto pronaci sto vam pase jer nudi jaaaako puno ideja kako doci do cilja.

I jako mi se svidja sto objasnjava kako san bebe izgleda, koliko beba treba spavati, kad bi trebala spavati, kako treba izgledati period prije spavanja, zasto je rutina prije spavanja bitna, zasto je bolje da dijete ide ranije spavati, itd, itd.....

Recimo meni je jako bilo prosvjetljujuc jedan detalj koji mi nije bio ni na kraj pameti, a to je bilo da dijete nikad ne ide prekasno popodne spavati jer nece moci zaspati u normalno vrijeme navecer. Tako bizaran detalj, a ja ga se nebih nikad sjetila... Srecom knjigu sam citala kad je on bio vrlo mali, tako da nam se nikad to nije desilo, ali masu roditelja cujem da se zale kako im klinci idu kasno spavati navecer, a popodne ga stave spavati recimo u 17h... banalna pogreska...

I tak.. mozda vam ne rijesi sve vase probleme, ali vam ukaze na neke pogreske koje radite koje ce vas onda mozda odvesti ka cilju.