Citiraj mmmil prvotno napisa
Mi smo našu Janu naučili od dva mjeseca spavati tom metodom i bili smo presretni kada bi sama zaspala od ponoći do 10 ( s jednim hranjenjm u 6). Znam da je teško slušati dijete kako vrišti po sat vremena, ali to traje samo dva dana i pedijatri su rekli da im ništa ne šteti. Djecu treba odgajati, a ne im popušati, jer ako ste tako popustljiv štetite i sebi i djetetu. pa vi i dalje puštajte djetetu, i nemojte spavati više od godinu dana. No u tim stvarima treba biti uporan ,jer je JAna u zadnjih par dana ponovno počela vrištati i ne želi zaspati do dva sata. Mi se i dalje borimo i ne odustajemo. Znam da nije lako, ali svi koji su radili po toj metodi danas su sretni jer spavaju i oni i dijete.
Ja neznam sto bih rekla na ovo Protiv cega se borite? Protiv vaseg djeteta?

Kao prvo bih rekla da jaaaaako puno pedijatara zaista nezna o djecjim osjecajima - da znaju, ne bi dijete odvajali od majke odmah po porodu.. Toliko o tome...

A zasto mislite da ovo ne utjece na vase dijete? Da ne utjece na djetetovu percepciju vas? Da nece ostati u djetetovoj podsvjesti? Da nece utjecati na djetetov odnos prema vama?
Ne place dijete u toj dobi zato sto mu je dosadno i nema nista pametnije za raditi nego "setati" roditelje - nego place jer mu nesto zaista treba... pa kome ce se obratiti ako ne vama

Naravno da svako radi onako kako mu pase, ali ocigledno je to zasto ja nisam za ovu metodu... meni je ovo apsolutno prestrasno i prezalosno