white musk napisa:
I uvijek prije vakcinacije radimo kompl. nalaz, dakle sa krvnom slikom,brisom guše i nosa i ostalim pratećim programom
Svaka čast da ste to uspjeli izboriti...ali vjerojatno kod privatnog pedijatra...
Jednom kad je naša L. još bila mala , kad sam napokon saznala štogod i o drugoj strani cjepljenja, pitala sam pedijatricu zašto se ne radi baš to kaj ti veliš White_musk, ali veli ona da bi jedini realni pokazatelji bili oni silni Ig-ovi, ali je to skupo i uostalom oni se mijenjaju iz trenutka u trenutak. Znači ako sad napraviš pretragu ne mora značiti da će ti već za dva sata biti isto, a kamoli za jedan dan(koliko obično treba za nalaz)...
Pa mi se lijepo čini da se tu igramo ruskog ruleta u svezi cijepljenja...Pokušajte razmisliti kaj se dešava s organizmom ako ulazi u neki infekt, bolest bilo što - to je vojska svačega u pripremi protiv bolesti i da mu mi BAŠ TAJ TRENUTAK uđemo s koktelom koječega u cjepivu...
...ali eto 'R I J E T K O' se (TAKO BAREM KAŽU DUŠEBRIŽNICI NAUČNIM STUDIJAMA DOKAZANO) bilo šta dešava...ŽIVIO RUSKI RULET!!!!