Ali do trenutka kad ,npr. ne otkriju da miševi imaju nešto još+ osim imuno sustava što im omogućuje reagiranje na ono što ih se pokusira, čitava ZNANOST počiva na zaključcima koji su izvedeni na temelju toga da miševi nemaju taj + više...i to se još primjenjuje na ljudsku populaciju!!!!Tko je tu lud???
1997. znanost je već TOLIKO NAPREDOVALA da su 'neprovjerene životne priče' o šteetnim posljedicama živih cjepiva (prvenstveno oralni Polio) + štetnost žive u obliku thimerosala postali STVARNOST i Zapad ih je ukinuo i uveo neživa, a moje je dijete tih godina kao neurorizično primilo kojekakve Zapadne zalihe (donacijama došlo u ratna vremena)...IDEŠ ZNANOSTI...MALO SMO DVOSTRUKIH MJERILA...
A za 10 godina će se vidjeti dugoročne posljedice neživih cjepiva ,pa će znanost opet otkriti nešto novo, pa će PROIZVESTI i PRODAVATI nešto novo...a ovoj populaciji koja je u periodu između dva napretka zakačila nešto gadno...PST, NI RIJEČI - TO SE DEŠAVA NEKOM DRUGOM!!!

Ali to je moje iskustvo i razmišljanje....svi smo drugačiji...i drugačija su iskustva...
Zanima me zašto se još nitko od znanstvenika koji proizvode cjepiva nije javio u akciji da za 75000$ popije koktel koji se svakodnevno daje našoj djeci pod normalno???