moja hompeopatica nije cijepila niti jedno svoje dijete, i bilo je dovoljno da se ona i muž potpišu u karton kod poedijatrice.
moja hompeopatica nije cijepila niti jedno svoje dijete, i bilo je dovoljno da se ona i muž potpišu u karton kod poedijatrice.
Socijalna sluzbe se moze pozvati zbog zanemarivanja djeteta. Pretpostavka je da necijepljenjem zanemarujes dijete.
Ne brines o njegovoj dobrobiti i slicno.
Koja je tvoja homeopatica?clio180 prvotno napisa
Po odg. vidim da se nekima već diže kosa na glavi na ovu temu, ali...
Na brzake sam prelistala i nešto pročitala ovih 6 stranica, da li netko može prostim rečenicama objasniti zašto ima puno žena okje su protiv cjepljenja? Ja sam svog starijeg uvijek cjepila po kalendaru i to na sugeriranje pedice sa pročišćenim cjepivom(neuro rizično dijete). Sad isto idemo redovito, napunila je 5 mj. i baš sam danas išla na cjepljenje ali je bila ogromna gužva, pa idem sutra. Kada je na biranje da li uzeti ono od hzzo koje se ne plaća ili pročišćeno koje se plaća, uvijek sam za ovo sa plaćanjem. Ali ja sam mislila da je razlika samo u tome da li dobiju temp. ili ne :? :? :?
Ako se nekome da da mi objasni...
Ukratko: Imunološki u sprezi sa HZJZ-om i HZZO-om ostvaruje monopol na plasman "besplatnih" cjepiva, koja (s rijetkim izuzecima) ništa ne valjaju. Uvozna cjepiva nisu nužno bolja, a nešto češće su acelularna.
Prijedlozi za istraživanje:
a) posebno loš primjer: u google ukucati L-Zagreb strain
b) rijedak dobar primjer: u google ukucati Edmonston-Zagreb
c) kiselo se smijati kad se shvati da su obje komponente u MoPaRu
Moje viđenje: problem je u konceptu obaveznog cijepljenja bez stvarne ugroze. Iako možda podsjeća na "proaktivno" djelovanje prije ugroze, u stvarnosti služi samo trošenju medicinskog proračuna koje se provodi zastrašivanjem roditelja.
Žana iz Medulina. super je!BusyBee prvotno napisa
![]()