Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 142

Tema: Zimsko-proljetna djeca 2004., 54.dio

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj pinocchio prvotno napisa
    svima od srca želim godinu koja će ispuniti sva vaša očekivanja i želje, a malim zpd-ićima želim da i dalje budu takvi kakvi jesu-sretna i nasmijana dječica . sretna vam 2007.

sanja, možete s nama na glazbenu igraonicu. utorkom od 18.00-18.45, cijena 200 kn/mj. mi od kvatrića stižemo za 20-tak minuta tako da i ne ispadne tako daleko samo je malo labirintasto doći do tamo.

i još novost za kraj koju jedva čekam podijeliti s vama: novost ima nešto više od 2 cm i 8 tjedana, a srčeko joj kuca sumanutom brzinom

već me sada nervoza hvata od ljeta 2007., ali za sada ne razmišljam puno o tome jer se cijeli dan dovijam načinima na koje bi mogla umanjiti mučnine koje me drže od jutra do navečer.

i s velikim veseljem čekam da mi se pridruži koja od vas
    tek sada sam saznala da si trudna :shock:

Cestitam od Bas sam se obradovala :D

ko je sljedeci :?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ti

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ja ću se nakratko uključiti samo da čestitam našoj dragoj pinokijici! :D

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    ti
    ja se ove godine spiralisem

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

[quote="pinocchio"]10.08. 8)
    svi ćete biti na moru i nitko neće vibrati za mene
    quote]

To je baš na moj rođendan :D , evo, ja ću sigurno misliti na tebe!

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pinokijica, ja mislim da bi vi trebali planirati ljetni odmor u rijeci/opatiji/fužinama/feldbachu

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

svima sve naj, naj, naj, naj u 2007. godini

ako ne začorim, napišem koju malo kasnije

e da, pinochiice :D

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

anekićka da znaš da ću i ja misliti na tebe barem čitav jedan dan kad nas razveseliš još jednim rogatim čokoladoljupcem

snorki, jeste vi to dobro razmislili? i stvarno to želite? ti si meni baš onak' tip multimame (znači više od dvoje, svakako)

Citiraj čokolada prvotno napisa
    To je baš na moj rođendan , evo, ja ću sigurno misliti na tebe!

tweety, djevica u meni je već sve isplanirala-brčkanje u tek zagrijanom srednjem jadranu cijeli 6. mjesec, a onda pripreme za doček...

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

josie, hvala ti na čestitkama, ta rekla sam ja tebi da ću trebati jedan sling

Početno

Čestitam, pinokijica! :D

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Pinokijice - čestitam.
    Koja lijepa vijest. Uvijek me malo ˝pukne˝ kada čujem ovako lijepu vijest.

Drage moje sretna Nova svima, puno puno zdravlja (finu papicu više ne želim nikome jer sam u ovih 10-ak dana dobila 3 kg ), i još pokoju bebicu u bušici (od kojih je jedna u mojoj).

Nama je doček bio super, Nika je bila budna do jedan, plesala je cijelu noć sa svojim omiljenim tetkom, sve nas je nasmijavala i bila super raspoložena.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj anek prvotno napisa
    ja ovan, mm rak, vid ovan...a voljela bih da nam se beban broj 2 zalomi negdje ovog ljeta, pa da rodim još jednog ovnića/ili bikića/ - mm je rekao da on to neće preživjeti, toliko rogatih oko njega
    jesam ovo ja napisala? 8)

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Jučer bili kod pedijatrice od 13 - 17h

Pia i Dora kašlju, šmrcaju i užas jedan. Dora bi kao trebala na adaptaciju u jaslice slijedeći tjedan :/

Danas sam išla na vađenje krvi s curama i .Pia je vadila krv iz vene i nije niti suzu pustila:
    "To ne boli jako! "- rekla je Pia uz smješak, a tete su popadale na guzicu

Dora je vadila krv iz malenog prstića i urlala je na sav glas...

nama je tako počela Nova

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

"Ja volim sebe!!! Ja volim sebe!!! Ja volim sebe jaaaaakoooooo!" ..ovo nam je Lovro pjevao navečer...
    onda smo pustili neki hip hop...i malac se bacio na pod i brejkao...
    Trebam li reći da je zaspao u 23.30???

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Spooky...proći će to šmrcanje...samo izdržite!

Anekica, moja najbolja frendica se profi bavi astrologijom..i čitaš njene horoskope...

I upravo sam se vratila sa vađenja krvi sa virologije. Testirala sam se na varičelu, rubeolu i šarlah. Ako antitijela nemam, cijepim se.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa

I upravo sam se vratila sa vađenja krvi sa virologije. Testirala sam se na varičelu, rubeolu i šarlah. Ako antitijela nemam, cijepim se.
    znači ako se budeš cijepila, moraš pričekati cca 3 mj, a onda po još jednu škvrljicu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj spooky prvotno napisa

znači ako se budeš cijepila, moraš pričekati cca 3 mj, a onda po još jednu škvrljicu
    A zašto 3 mjeseca?? 10 dana čekam na nalaze, onda se cijepim razdoblja inkubacije...po meni je to cca 1,5 do 2 mjeseca? :?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

sanovićka

evo~~~~~~~~~~~ da bude sve ok

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Pa mislim da sam pročitala negdje da se savjetuje pričekati 3 mj. nakon cijepljenja, a žašto, nemam pojma....

Ti provjeri jer nisam sigurna u ovo 100%...ma kako god bilo, bitno je da se dizel zagrijava

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Spooky, pusa ozdravilica curkama. Čovječe, ne mogu vjerovati da će Dora imati prvi rođendan. Držim fige da adaptacija dobro prođe.

Mamma san, jel se ti to spremaš u akciju? :D

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ajme koliko trbuščića u najavi :D

mamma san, kod vas hip hop, kod nas klasika-zaboravila sam dodati da je lada odgledala cijeli novogodišnji bečki koncert prikovana za tv ili za tatina leđa. jučer smo po povratku s igraonice slušale radio i kad je krenuo strauss rekla je da je to muzika s koncerta. još ne kužim kak je to tako brzo povezala.

spooky, žao mi je da ste tako nagnjavile kod pedice i šaljem hrabrim curkama svakoj po jednu ozdravilicu
    i vibrrrrrrrrrrrrrrrrram za bezbolnu adaptaciju drugi tjedan. kako će to izgledati kod vas?

Cijepiš se, pa se nadocjepljuješ ili ne? Kad ćeš dobiti nalaze?
    Ako imaš antitijela onda se ne cijepiš pa te možda uskoro dočekam na kružnicama

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nalazi za 10 dana. I mislim da je u igri samo cijepljenje, bez nadocijepljivanja....

A što se tiče dizel mašine...hehehe ...sad će ona po malo...trenutno smo navukli apstinenciju...da se igrači malo zagriju....

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

go, go, dizelašice...he, he, dobra vam je taktika

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sanjekica, kako ide pakiranje??? Kada nam stižeš?
    kako se curke opraštaju od frendova? Ajd piši....(makar znam da nemaš baš cajta...)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I zašto nam nema Vajtice?? :?

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo me i baš čitam kako planirate imati lijepe okrugle tibe i puno malih bebača, pa se veselim s vama i zbog vas i naravno da vam držim najveće fige na svijetu!

A pakiranje... U petak dobivamo kutije za preseljenje, pa ćemo ih lagano početi puniti. To bi trebali sve raditi ljudi iz agencije, ali nekako nam je draže da najosobnije stvari ipak spakiramo sami, pa makar to značilo i više posla za sve nas.

Što se tiče opraštanja, Fiona tvrdi da joj je drago što idemo u Zg, jedino veli da će joj faliti Nicolas (to joj je komad ) i vutić. Za vutić smo joj objasnili da postoje i u Zg, pa je rekla da jedva čeka novi vutić i novu dječicu za igranje.

Jučer sam popričala s njezinom tetom (joj, kad bih te dvije žene mogla preseliti u Zg, sve bih dala, zaista su divne ), dogovorila oproštajni tulum i na kraju razgovora mi je rekla nešto u stilu da ako ikad odlučimo ponovno doći u Beč, mjesta u vrtiću nas čekaju, tj. imat ćemo upis prije reda bez obzira na listu čekanja (ovdje ljudi upisuju još nerođenu djecu na liste, jer je dobrih vrtića jako malo). Ah... Jučer poslijepodne je mm dobio formular za ispit kojeg je trebalo popuniti i potpisati. Ja nisam mogla :/ , pa sam dala njemu da to napravi. Jednostavno nisam mogla.

Zapravo smo, da kucam u drvo, skroz ok, uz te povremene trenutke nostalgije zbog preseljenja. Dosta se bavimo i organizacijom svakodnevice u Zg, pa nazivamo razne institucije, raspitujemo se, razgovaramo... Nije nam dosadno.

Moram reći da me baš veseli što ćemo se, nadam se, družiti, a veseli me i najavljeni novi val beba za moju Floru.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa
    formular za ispit
    Ah, greška. Za ispis (iz vrtića), ne za nikakav ispit.

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

pinnochio, jako sam sretna zbog vas
    ostale cure,puno vas ljubimo i čitamo

ja sam malo bronhitična, pa mi treba odmora, ali brzo ću ja na noge pa vam budem puno pisala :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sanjekica....ma samo

Vajtica, ozdravi ti nama što prije...i na šrkabaj štogod o Isau...(ma jesam li dobro deklinirala?? :/ ) Što je dobio za Bajram?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

white_musk, puse ozdravilice za tebe

Dakle, noć nam je bila katastrofa. Pia mi je sinoć zaspala na rukama jer nije drugačije htjela. I mene je počela hvatati neka viroza pa sam i ja ubrzo klonula...na par minuta jer se probudila Dora.
    Onda je nekoliko minuta ( meni se činilo kao vječnost ) bio kaos jer su obje vrištale.Dora je trebala cicu, a Pia moje uho ( meni je trebalo malo sna, ali tek kad dođem na red ).
    Smjestila sam se u neki najmanje neudoban položaj (koliko je to moguće kada te boli cijelo tijelo )...Zaspale su dosta brzo - za nekih pola sata pa sam se ponadala da ću sad i ja uhvatiti malo sna, ali šipak. Dora je opet počela kenjkati...pa mir 5 minuta, onda opet urlanje u duetu jer se i Pia probudila...
    To je tako trajalo cijelu noć

MM je jadan sav neispavan otišao na posao, a ja sam polumrtva ostala s dječicom koja me niti na WC ne puštaju. Sada je trenutno mir jer Pia gleda crtić, a Dora se igra s telefonom... :/

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ajoj spooky, baš vas je snašlo. pa zar ti nema tko priskočiti i pomoći kad ste sve tri bolesne?? curkama i tebi
    kod nas na poslu vlada neka opaka viroza, desetkovalo je firmu skroz i sad samo čekam kad ću i ja pasti u krevet. već me sada jeza hvata od toga da bespomoćno ležim, a lada me treba. ali za sada se dobro držim, pa se nadam da će me ipak preskočiti.

w_m, brzo nam ozdravi i vrati se što prije

cure, jučer sam sastavila popis za rođendan, a sigurno sam nekog zaboravila pa će se popis širiti. enivej, 20-tak dječurlije (i još nekoliko beba) i barem isto toliko odraslih. ne znam gdje ćemo s tolikim ljudima, a ne dolazi u obzir da kratim listu. uglavnom, krećem u potragu za prostorom, a onda ću razmišljati o ostalome.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pinocchio, imam ja pomoć sa strane, ali za neke stvari sam samo ja dobra, a pogotovo kada je o spavanju riječ.... :/

Ja, kao ja , ne mogu slušati njihovo plakanje pa trpim i žalim se vama

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Spooky, nadam se da ste zdravi i da je loš dan za vama.

ja sam kao i pinokijica počela pripreme za roćkas, ove godine se baš veselim. Isto sam u potrazi za prostorom.

Sanja, vibram da preseljenje prođe bez problema.
    Kada se točno vraćate? Možemo li računati na vas za roćkas?

w_m

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Spookica, nadam se da ste danas bolje.

Hvala vam svima što mislite na nas. Mi ćemo vam za tjedan dana biti u Zg - za stalno! Još uvijek se ne mogu priviknuti na tu pomisao, ne zbog toga što mislim da je to nešto loše, nego zbog promjene kao takve.

I hvala svima koji računaju na nas za rođendane, i mi računamo na vas!

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Sanja, zanam da će ti biti neobično, ali mi se radujemo zbog druženja.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

sanja, dobro nam došli! nadam se da ćete nam se pridružiti u vrtiću (da, da, mi za mjesec dana konačno krećemo).

nakon dugog načekivanja da se seka registrira na forum (ku-kuc, znam da virkaš! ), sama ću se pohvaliti: bit ću tetaaa!! :D možda već danas doznamo hoće li andrej dobiti bratića ili sestričnu. u svakom slučaju, već je probao pričati s bebom u trbuhu i razočarano ustanovio da ga ne čuje, a ima i neke ideje za druženje: kad se beba rodi ići će zajedno u šetnju, teta će nositi njega a beba će hodati.

(kad mu mm baca bubu u uho kaže da bi htio brata ili seku, ali da će beba papati tatinu ciku a on maminu. onda hoda po kući i tvrdi da ima malog dečka u trbuhu.)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ehej, Ajvić, čestitam od srca seki, tebi i Andrejčeku!!!

Sanja, u koji vrtić ćeš sa Fionom? Razmišljaš li o njemačkom vrtiću? (mojoj frendici malci idu u njemački vrtić i ona je preprepre zadovoljna).

Kod nas sve po starom...Lovro nas rasteže koliko smo dugi i široki. Danas smo krenuli nakon puna 2 tjedna u vrtić i osim malo kenjkanja, odvajanje je prošlo bez suza...

Eh da i na kraju, ovak pjevamo:
    "Bjatec Majtin, bjatec Majtin
    ak jos spiš..ak jos spiš...
    vec te Jura tuče, vec te Jura tuče,
    Bing bang bong...bing bang bong,,,"

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

već te jura tuče

moram vam uslikati andreja ronioca - sad smo u "nemo" fazi, totalno ga fascinira scena u kojoj zubo-ronilac ulovi nema. gumom smo mu na leđa svezali bocu od mineralne koja glumi bocu sa zrakom, sam je smislio masku - stetoskop oko glave sa završetkom u ustima (to je disalica), vrećica za hvatanje ribica, a vlakić glumi gliser. ja sam nemo pa me ulovi i odnese u akvarij pa moram vikati "tatice, tatice!" a mm-marlin me traži...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

...a di je fotka???

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Samo ću napisati da smo danas bile u jaslicama na sat vremena. Dora se igrala jedno pola sata, a onda se priljepila za mene i niti makac. Sutra bi kao trebala ostati na pola sata... :/
    Pia je bila u vrtiću punih sat vremena ( koiko je trajalo naše igranje ), a onda je naravno išla s nama doma.

Moj prvi radni dan se bliži ( u subotu 13. )...Dora će ostati s tatom i Pijom, a mene neće biti 7 sati.
    Nadam se da će sve biti dobro i da će dobro jesti...Dora još jaaaako puno doji i često se zna desiti da cijeli dan provede samo na cici no nisam skeptična jer znam da neće tražiti cicu kad mene ne vidi...

držte palčeve za što bržu i bezbolniju adaptaciju

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Spooky, pa ostani još par dana sa Doricom!! Neka upozna grupu i tete uz tebe. Kasnije se malo makni... Normalno, sve pod pretpostavkom da (vremenski) možeš...

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Spooky, vibram da sve bude OK.
    Znači na Dorin rođendan ideš raditi!?

Čestitam ajvičinoj sestri.

Lovro i Andrej

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Spooky, pa ostani još par dana sa Doricom!! Neka upozna grupu i tete uz tebe. Kasnije se malo makni... Normalno, sve pod pretpostavkom da (vremenski) možeš...
    Stvar je u tome što ne mogu...

Jedina pozitivna stvar u tome je što Dora već pozna tete jer smo svaki dan išle zajedno po Piju.
    Pijina grupa je u prostoriji do Dorine i vide se preko prozora...

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

riknula sam na juru i nema

spooky, ljubi hrabru curičkicu i želim vam ugodne vrtićke tj. jasličke dane

lada ide u školu. sinoć je cca sat vremena trpala i iskrcavala u ruksak dvije konzerve pseće hrane, 500 g tjestenine u vrećici, pastu i četkicu za zube i blokić i olovku za zapisivanje rasporeda vožnje zet-ovih buseva. lovila je bus, jurila u školu, a kad bi došla sve bi izbacila iz ruksaka van. i onda sve iz početka

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

škola će vam biti preko puta, ali ona je čula da u laponiji ima jedna bolja

spooky, ljubi nam jasličarkicu!

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ivy, jel vi već gledate Nema? Snimila sam ga, ali ni sama nisam nikad gledala, mislila sam da je to za starije klince...
    Moram prijaviti i da sam, pametna, neki dan kupila NEsinkroniziranog Winnie the Pooha . Doduše, kad pitam Anu govori li engleski, sva važna kaže: Naravno! Helou! 8)

Pinocchio, mi već hodamo u školu cijelo polugodište, s torbom i slikovnicama...najčešće u Gundulićevu

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo i mene brzinski... Fiona broji dane do preseljenja: još pet dana idem u vutić i onda idemo u Zageb... još četri dana idem u vutić i onda idemo u Zageb... a meni i dalje nije jasno da za par dana fakat selimo.

Imamo gužvu, to vam vjerojatno ne moram ni pisati.

U nedjelju smo otišli na kratko u Bratislavu, na ručak, kavu i šetnju s jednim mojim frendom i njegovom preslatkom bebicom. Stavila sam slike, ako nas hoćete vidjeti: http://public.fotki.com/sanjaff/bratislava/ , pass je izlet.

Pusa svima!

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

sanja, baš ste uživali

čoksa, gledamo nema, gledamo i aute (onaj dio koji se događa u kurbloj bistri, ostalo mu je dosadno) a prvi crtić u koji se zaljubio je knjiga o džungli. gledali bi i ledeno doba da ga nismo propustili snimiti, ovako smo pogledali pola na tv-u (mm i ja poskrivećki plakali ).

andrej uglavnom odabere neku scenu koja mu se najviše sviđa, ostalo protumači kako mu paše a neke dijelove ignorira. to mu je zanimljivije od crtića tipa fifi (koja je i meni, iskreno, poprilično blesava), jagodice bobice i ostalih na tv-u. doduše, slovenci vikendom imaju dosta dobre crtiće pa ponekad pogledamo, uvijek kažem da ću snimiti i, dakako, zaboravim...

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

sanja, i ti očekuješ da ti vjerujemo kako ste u gužvi, a kad tamo izlet u bratislavu?
    nadam se da ste uživali baš kao što se i vidi na fotkama. a cure su

mi smo od crtića zapeli na bambiju, nema pogleda prvih 20-tak minuta i onda joj bude dosadno. dobili smo i capelita kojeg jako voli pa to najčešće uleti između dva bambija. na tv-u joj crtići nisu posebno zanimljivi.

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

znala sam ja da je vas regrutiralo u moderatorice samo s jednim ciljem....da opustoše naš topic

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •