Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Porodiljna naknada 14 mj.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Porodiljna naknada 14 mj.

Dobar dan,
    imam par pitanja... otvorila sam porodiljni 45 dana prije termina (mislim 21.12), sestra u ordinaciji mi je rekla da dopis za produljenje porodiljnog na godinu dana nosim u HZZO 21.5.2007. (?)
    Trebala bi roditi 8.2., pa me zanima do kada traje moj porodiljni jer ako traje do godine dana djeteta, po tome onda drugih 6 mjeseci će "trajati" skoro 9 mjeseci :?
    Također vas molim informaciju kolika će mi biti naknada (od kad do kad)? Da li se prvih 6 mj i 4250 kn računa do 6 mjeseci starosti djeteta ili kao u mom slučaju do 21.5. i onda idem na onaj "minimalac" 8 i pol mjeseci?
    Hvala puno!

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Danchi, 4250 dobijas od otvaranja porodiljnog bez obzira kada ga otvorila i sve do djetetovih 6mj, a drugih (djetetovih) 6mj dobijas 2500. Produljenje do godina dana prijavljujes u HZZO kada ce ti dijete imati cca 5,5mj dakle prije isteka prvih 6mj ( koji nisu 6 nego 6mj +45dana ) tako da oni stignu to obraditi i poslati rjesenje u firmu. A u HZZO prije toga jos ides nakon sto ti se dijete rodi, sa rodnim listom, predati zahtjev za onih, nekad 1360 kn sada nesto vise kuna. . . .pa onda oni vide kada si tocno rodila i prema tome se automatski vidi kada ti pocinje tih drugih 6mj

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

puno hvala!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •