Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 52

Tema: Odabir igračke-igra!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Odabir igračke-igra!

Voljela bih kupiti neku super igračku svojoj 4-mjesečnoj curi.

Međutim ne bih željela kuću napuniti 1001 gluposti . Koju igračku najbolje odabrati ?
    Koje su bile omiljene igračke vaših 3-6-mjesečnih bebača. I kako su prihvaćale šarene podloge (edukativni madraci ) ???

http://media-commerce.com.hr/proizvo...d1=33&id2=572#

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

njegovi prstici, a potom moje lice i kreveljenje. no zach je specificna beba, njega su igracke tek pocele zanimati sa nekih 12-13 mjeseci starosti. edukativni madraci, mobile i ostale stvarcice ga uopce nisu zanimale.

mislim da je tesko od 4-mjesecnog djeteta ocekivati da ce se zaigrati sa necim. mislim da joj je tvoje lice najzanimljivije. pokusaj sa zveckama i mekanim lopticama.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Kod nas najomiljenija igracka definitivno je bio daljinski od tv-a. Kada bi ga malisa ugledao poceo je strepiti za njim. Kod nas su prolazile i zvecke koje su bile sarene i tanke da su se mogle strpati u usta! Zubici!
    Podlogu nemamo ali imamo sareni podmetac koji smo dobili sa onim visecim igrackicam i to je bilo i jos uvijek je zanimljivo jer ja mjenjam figurice s vremenom

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

I. obožava slonića (NUK) od mekane gume jer ga može glodati do mile volje. Mobili su ju prestali zanimati pred nekih mjesec dana, sad joj više paše da joj prek kinderbeta objesim igračke tak da ih može primati i vući (ona plišana zmijica na kojoj visi par medeka).

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Da tu zmiju imamo ali je za sad zanimljiva 5 minuta . Ali definitivno sam joj ja naj zanimljivija pogotovo ako izvodim gluposti !

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u tom periodu zaru uopće nisu zanimale igračke

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

helenu sa 4 mj uopce nisu zanimale igracke. Negdje sa 6 mj sam joj kupila slikovnicu od materijala, suskavu i to je jako voljela. Onda je sa nekih 8mj pocela obozavati jednog plisanca, koji joj je i danas najbitnija igracka.

Početno

Mihael se zabavlja sa svojim ručicama, a i moje su vrlo interesantne. Zvečke rado prima, ali se i udari s njima pa je onda frka. Sve gura u usta. Mislim da su za sada najbolji izbor mekane gumene igračke (grickalice) i visilice.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Da ista situacija, zabavlja se ručicama i ja sam takodjer u potpunosti zanimljiva :D ! Imam želju da kupim neku ok( edukativnu ) igracku za i kasnije periode, a ne želim da bude kuća nakraju puna gluposti .

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

na kraju će ti tako i biti ....kuća puna svakojaki gluposti

moja ćerka od 6 godina sad tek pregleda svoje igračke( koje su namjenjene za 0-6 mjeseci ) koje sam jučer donijela iz podruma u vreći da izvadim koju zvečku ili nešto šareno njenom 3-mjesečnom braci

nije ju uopće nijedna igračka zanimala imala je možda i 2 godine :/ - stvarno bačen novac - više je se voljela igrat sa plastičnom vrećicom ili celofanom sa pakovanja keksa ili slično .

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

najomiljenija igracka- od uvijek- mama!

(trenutno je fascinirana mojim zubima i bradavicom...to je takva ljubav )

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ma pretpostavljam da je to tako ! Ali to sindrom zvan prvo dijete majka hoće da kupi nesto ( mrak ), a robe imamo i previše pa valjeda me onda igračke privlače !

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

uh, sindrom mi je poznat..
    mi jako volimo k s kids igračke, a L. obožava dečka zvečka wayne , gladnog pelikana (zbog šuškavih krila) i te plastične slikovnice za kupanje...

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Patrik obožava igračke koje vise iznad njega i usto zveckaju. Sav poludi na to, počne ih lupati i uz to baca nogama, pjeva im :D Mi smo dobili jedan beby gym pa mu kupujemo nove igračke i vješamo na to.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Petarpan gdjr ste kupovali K's kids igračke ????

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pinkflower imaš ih u Profil megastoru

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

u nami, u king crossu, u baby media shopu, preko smib.net...gdje god smo naletili na njih

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kod nas je dobro palilo zrcalo naslonjeno na nogu od stola a beba pored njega.

Btw, ne bih preporucila da se bebama da da se igraju s vrecicama i plasticnim omotima jer se mogu ugusiti. Petru sam skoro izgubila tako (doduse, ona se nije igrala vec je bila meni u klokanici ispod kisne kabanice i kabanica joj se prislonila preko usta i nosa, napravila vakum i nije mogla disat; na srecu, skuzila sam na vrijeme).

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

čekala sam komentar na vrećice !!!! mislila sam na vrećice od Haribo bombona a ne na vrećice za kupovinu , osim toga nešto čim se moje dijete može eventualno ugušit - ne igra se tim u mome odsustvu ! Valjda se bar to podrazumijeva .

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

a na zrcalo se dijete može svo isjeći

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nije bitna veličina vrećice - nije stvar samo u tome hoće li dijete staviti vreću preko glave, nego je dovoljno da mali dio te plastike upadne u dušnik.
    zara se skoro ugušila od malenog komadića celofana kojim je bio omotan bombon.

al ja te ne bih napala zbog vrećice, nego zbog haribo bombona

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mama jede HARIBO ....mljac, mljac.. neće beba valjda jest haribo :shock:

Nema svrhe napadati - nisam mama koja brani djetetu kompletno slatkiše , ljudi moji pa djetinjstvo je to kad se raduje slatkišima ... naravno zna se kako i kad. Moja cura ( 6 god. ) smije jesti slatkiše pošto je mršava , što se toga tiče može pojesti tone čokolade - ali jedno se kod nas zna - PRVO RUČAK !!! Ili doručak ili što je već na redu - pa onda slatkiš ! Ako je jela - nikad joj poslije toga nisam zabranila zasladit se ovim ili onim - i baš zato nije nikad ni bila neka pohlepna za slatkišima -zato što joj nije zabranjeno - uzme dnevno "rebarce" čokolade i neće više ili 1-2 keksa .
    A naravno pere i zube redovno i zubar je bio u vrtiću prije 2 mjeseca i rekao je zubi su TIP-TOP - sve super !
    Tako da je kod nas zeleno svjetlo za HARIBO&Co.

Ljudi...jednom se živi

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja samo znam da ja kad sam bila dijete - sve što su mi strogo branili to sam najviše voljela - pogotovo jer je zabranjeno i iz inata Rođena sam kao Rebell - takva su mi i djeca

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

I ja te napadam radi Haribo gumića, znam da su fini , ali ti imaju puno štetnog E aditiva.
    Sory.

Nije to ova tema

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, stvar je u E-ovima, ne u tome što su to slatkiši.
    zari slatkiši nisu zabranjeni (iako nije baš luda za njima, ali kad nešto poželi, to joj i kupimo).
    ali haribo neće nikad dobiti od nas (ako dobije od nekog drugog, zažmirimo, iako ona već sama kaže "to su otrovni bomboni, ja to ne jedem, imate čokoladne??)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

e da, a i super su za udaviti se, onako mali ljepljivi i gumeni (i to joj se jednom desilo)

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj KillBill prvotno napisa
    naravno zna se kako i kad. Moja cura ( 6 god. ) smije jesti slatkiše pošto je mršava
    Iskreno se nadam da ljudi znaju o štetnosti šećera nešto više od toga da deblja!! :?

Citiraj KillBill prvotno napisa
    Ljudi...jednom se živi
    I to je jedan od dobrih razloga da se živi dobro! A živi se dobro ako se živi zdravo! A šećer je dobar način da se to ne dogodi.

I mi imamo izlete u slatkiše i moje dijete nije ni ludo za njima... ali da o njima i u koju ruku pozitivno razmišljam - nikako! Ono što se događa u krvi, oscilacije, podizanje adrenalina, pa naglo spuštanje.. pa traže još, pa se stvara ovisnost, pa izgube radi njega minerale iz organizma itd itd....
    koma! Nikako ne mislim šećer uvesti kao neku "umjerenu naviku" djetetu. To je smeće i ja ne vidim dobrobiti jedenja smeća.

Postoje (skupe) alternative tom smeću pa joj to dajem kad god stignem kupiti. No, ona kako ga puno ne jede, niti ga puno ne traži (jer nije stvorila ovisnost o tim oscilacijama u krvi kao djeca koja ga često jedu).

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

KillBill i kod nas jos uvijek pale suskave vrecice, sto suskavije to bolje i naravno samo u mom prisustvu.
    Deaedi - gdje si kupila tu suskavu knjigicu?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

No, ona kako ga puno ne jede, niti ga puno ne traži (jer nije stvorila ovisnost o tim oscilacijama u krvi kao djeca koja ga često jedu).
    e vidiš, valjda ga zato ni zara baš ne traži.
    u principu, ona zatraži slatkiš kad ga vidi na polici u dućanu, a i onda ga u velikoj većini slučajeva ne pojede jer joj zapravo nije fino.
    a ne sjećam se kad mi se kod kuće desilo da mi dođe i kaže : mama, ja bih čokoladu/ keks...
    obično kaže : mama, ja bih šareni tanjur (tanjur sa nasjeckanim raznim voćem) :D

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

vi ste počele ko ovi njemci ovdje - oni u svemu vide štetu , bolest, rak... gnjave djecu integralnim kruhom od kojih su neki tvrđi od drveta - još drvo bar možda bolje šmeka- svakog tjedna nova objava : u čipsu je nešto što uzrokuje rak, pa je onda u štapićima , pa je sljedećeg tjedna pesticid u salati iz ALDI-a koji oštećuje mozak , pa ovo , pa ono ... i po tom bi mi svi ostali i gladni i žedni :/

Ja sam živjela dolje dok nisam napunila nekih 12 godina i nikad nisam upoznala integralni kruh - tek su me ovdje počeli gnjaviti tim - i uopće ne vidim razliku u ljudima što se tiče zdravlja - niko nije poživio 120 godina. Ja sam protiv te prehrambene paranoje - od nečeg moramo umrijeti

Ali kao što neko reče - odvukli smo gospođi koja je postavila topic temu u pogrešnom smjeru Sorry .

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sto se igracaka tice, ja sam od onih mama koja ima onih 1001 neprotrebnih stvari, a od tih 1001, 750 cine igracke! Moje zlato obozava sve sto nebi trebala kao i vecina vasih beba, no kad je o igrackama rijec, navise paznje posvecuje onima koje: SVIRAJU I MICU SE! Pogotovo u dobi od 4,5 mjeseci, obozavala je svoju Nemo ribicu, koju smo od milja prozvali Radovan. Radovan ima 3 baterije i kad ga ukljucis on kruzi po sobi (podu), ako naidje na zapraku promjeni smijer, ima oci koji mu svijetle, a peraje se micu lijevo-desno, kao i rep. uz to sve naravno ima popratnu muziku. Radovana obozava od kad ima 2 mjeseca, a i dan danas ga voli loviti po sobi. Eto trazi takvu igracku. Igracke koje ne ispustaju nikakav zvuk ju uopce ne zanimaju, a one koje ispustaju neke zvukove kratko vrijeme. Medjutim igra s onim sto svijetli, svira i jos k tome ide, je pun pogodak!

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Keti se jako sviđao babygym, i par igračaka koje je mogla držati u rukicama - ko mali plišanci, al baš za ,ale bebe.. peru se, punjeni nečim ko rižom, može ih se žvakati.. i knjiga šuškava koja se pere. mi to kupili u Crtiću.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj knatkaj prvotno napisa
    KillBill i kod nas jos uvijek pale suskave vrecice, sto suskavije to bolje i naravno samo u mom prisustvu.
    Ja imam chiccovu (ima i sjajni dio i malu zvečkicu i šuškavi dio) i isto ju normalno perem.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

živjele oscilacije !!! :D

moja baba je doživjela 92 godine a pojela je tone baklave u svom životu i uvijek imala keksa pod krevetom nije " oscilirala" prijevremeno . Jedino da nije toga jela možda bi dočekala 110 godina :?
    Ne volim " ukočeni " život !

Prava je gnjavaža u životu doživjeti stotu ! Reče Bebek....

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Suskavu knjigicu kupila u : Mother Care, Emporium Maribor. Ali vidjela sam i u Algoritmu.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj enela prvotno napisa
    Citiraj knatkaj prvotno napisa
    Ja imam chiccovu (ima i sjajni dio i malu zvečkicu i šuškavi dio) i isto ju normalno perem.
    enela - a gdje si ti kupila svoju knjigicu

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Knatkaj, dobila sam ju, ali mislim da je kupljena u chiccu u merkatoru u Vukovarskoj. Vidjela sam da ju imaju (ali to ti je bilo još lani) i u onom lanteinom dućanu s dječjom odjećom i kolicima do adaxa u maksimirskoj.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ima li tko sličicu te knjižice

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Pinkflower za tebe

šuškava knjiga

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

pinkflower, nama su u toj dobi bile najbolje:
    edukativni madrac
    platnene slikovnice
    mekana platnena zvecka
    baby gym
    mobil koji sam sama napravila - nekih 6 ukrasa pretezno crno-bijelo-crvene boje, oboje djece su to toliko vise voljeli od bilo koje druge igracke da sam rekla da cu to poceti prodavati

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj enela prvotno napisa
    Pinkflower za tebe

šuškava knjiga
    HVALA :D

čitavo jutro trazim na netu, zanam za one gumene ali nije to to ......... Da znam sto trziti u dućanu .....

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj tridesetri prvotno napisa
    pinkflower, nama su u toj dobi bile najbolje:
    edukativni madrac
    platnene slikovnice
    mekana platnena zvecka
    baby gym
    mobil koji sam sama napravila - nekih 6 ukrasa pretezno crno-bijelo-crvene boje, oboje djece su to toliko vise voljeli od bilo koje druge igracke da sam rekla da cu to poceti prodavati
    Ako imaš sliku podjeli s namo svoj kreativni rad :D

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Naravno, perem ju u vešmašini i centrifugiram

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Bas sam htjela negdje postaviti slicno pitanje. Moja L se igra igrackama, ali baby gym je vec pomalo dosadan.
    Koja je dobra didakticka igracka za dijete od 6 mj.?
    Ne bih da kupujem nesto bezveze, radije jednu, dvije zanimljive i dobre stvari.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Netko? Nitko?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

gle, klinci su tako različiti, ne možeš znati unaprijed što će joj biti zanimljivo.
    zara je imala hrpu didaktičkih igračaka, nikada ju nisu zanimale i nikad se s njima nije igrala.
    margita ih je naslijedila, otprilike 1/3 njih joj je zanimljiva, 2/3 ne ferma uopće.

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    gle, klinci su tako različiti, ne možeš znati unaprijed što će joj biti zanimljivo.
    Potpis.

Mi smo nekad znali otici svi zajedno u ducan i pokazivati joj igracke za koje smo mi mislili da bi joj se svidile. Ono na sto je najbolje reagirala bi kupili..
    Pa opet..nekad bi pogodili nekad fulali..
    :/

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Hvala cure. Znaci kasnije tako jednostavno kao kad je beba skroz mala pa joj kupis baby gym i znas da ce joj biti zanimljiv.
    Sada to vec postaje skup sport.
    Sve malo bolje igracke su po 100 i vise kn. Brrrr

blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Danas je G. dobila ovu knjigu (109 kn) i nakon pola dana igranja mogu reći da je pravi hit. :D

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Joj super je :D
    Bas ti hvala.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •