Evo i mene....!
sorciere, ja vršila svetu dužnost mljekare![]()
ja se ne bi baš uklopila, promatrači bi mislili da sam nečije dijete![]()
![]()
![]()
misliš MOJE dijete????plashljivo_pile prvotno napisa
![]()
![]()
chaterice![]()
ovadi se moze dogovarati za kavu, ali brblja se tamo![]()
evo i ja sam tu.ja sam ispričala svoju priču u drugom postu.želim vas samo sve kupa pozdravit.i drago mi je kaj ste i vi tuKaja prvotno napisa
![]()
pusa svima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evo da se i ja upišem službeno ovdije.
nije me bilo neko vrijeme ali eto sad sam tu.
samohrana mama dvoje djece. prošla onaj gadan period, centar i sud (sad se čeka još nekoliko dana da završi žalbeni postupak, nadam se da se On neće žaliti) i gotovo.
neki stariji se možda sjećaju mene od prije, još sa starog foruma.
lijep pozdrav svima.
blago vamaMala prvotno napisa
![]()
[quote]Ma sve cemo to proci - na ovajNikiva prvotno napisa
ili onaj :D nacin
Hej!!!!!
Pa meni ne rade slova sa kvacicama!!!! Ja stisnem, a ono - nista (ili pukne neko drugo slovo)
Help
Sorry, ovo je totalno off topic al HEEELP
[quote="Kaja"]ma znam..samo kaj ti niko nemože vratiti vrijeme..a djeca odrastu preko noći...Ma sve cemo to proci - na ovajNikiva prvotno napisa
ili onaj :D nacin
![]()
![]()
![]()
E pa bas zbog toga, sto vrijeme leti, ne mozemo dozvoliti da nam sve propadne zbog zivciranja. Zivi danas kao da sutra nece biti ... i proci ceNikiva prvotno napisa
![]()
bi ja..da otac mog djeteta ju nije oteoKaja prvotno napisa
Kajo, idi u svoj profil i pod "jezik foruma" odaberi hrvatski.Kaja prvotno napisa
Joj ,Nikiva, isprike do neba![]()
Tek sam sad procitala tvoju pricu.
Oprosti
Apricot, neka frka mi je s Internet Explorerom, jel ni u google-u ne prihvaca ta slova, niti igdje na netu. Sad se moram sjetiti sto sam cackalaapricot prvotno napisa
![]()
Evo i mene,samohrane mame,skroz mi je to cudno tako napisati ,a i sebe tako nazivati,jer nisam nikad mislila da ce to tako biti...Neznam kuda spada moja prica,ali priznajem da mi treba podrska,jer mi je jos uvijek vrlo tesko. Dakle,bila sam u braku 16 godina,iz kojeg ima dvije krasne curice,samo - starija je nakon dogovora o razvodu izjavila da želi otići samnom u podstanare,a mlađa da želi ostati u kući kod tate "da tamo završi školu". I psihologica je rekla da je to njen normalan odabir,jer ima 11 godina. Starija je imala 16.Strašno me to boli,još dan-danas,makar je prošlo 2,5 godine,a i zbog toga što je bivši muž prepustio sve svojoj majci,nema ga ,a i oženio se i otišao na drugi kraj države. Ja ne želim djetetu raditi nikakve pritiske,a i ovdje kod mene nema mjesta.Moj dio priče je još interesantniji.Vrlo brzo sam ušla u vezu sa 10 god.mlađim muškarcem,valjda mi je to trebalo,a i djeca su ga prihvatila dobro,pa se dogodilo i treće.Sad imam i treću,prekrasnu kćer,samo bez tate.Zašto? Ispostavilo se da je tata kompulzivni kockar,ovisnik,koji nije shvatio ozbiljno da se mora liječiti.Pa kad je sve prokockao i debelo se zadužio,proveo noći i noći tko zna gdje,prekinula sam to i iselila ga,rekavši da ja to ne želim ni za sebe i za dijete. Tako sam sad u klubu samohranih majki (?),sa 3,a živim sa 2 djece.A mlađa ,fala bogu,ili - naravno,dolazi svaki vikend meni. Baš nam je veselo. O novcima ni neću govoriti...
ma nema problema kaja.Kaja prvotno napisa
al ja ću uskoro zagrlit svoju curicu :D :D :D
mastenica, dobro nam dosla!
tuzna mi je tvoja prica, ali iza nje vidim koliko si hrabra i snazna zena. zelim vam puno srece, vama 4 neustrasive i hrabre zene![]()
hvala kajaKaja prvotno napisa
tamo!sorciere prvotno napisa
nas tri!ege se ispricala (nadam se da je dobro)
a tebe niotkuda
:? a di TAMO???? ja imam svjedoke da sam bila: pokazala sam egici osobnu (da se dokumentiramtweety prvotno napisa
), čula sam kak eugen usisava i sprema, labudovi su nam prolepetali preko glave :shock: ... i NISAM pojela kanarinca
![]()
![]()
ma mi smo jucer bile tamo![]()
bez ege, ona je imala vaznija posla :/
tweety prvotno napisa
a ko je mene zvao??? ha??? grrrrrr....
samo da znaš - ja sam jučer IPAK popila kavu s jednom forumašicom! bez labudova
![]()
ali sa prekobrojnim smajlićima![]()
ja ovaj vikend sa preko jednomsorciere prvotno napisa
![]()
anek i njm plus kid
josie i njm plus kid
lut njm plus kidica
cure iz jdo podforuma![]()
P.S. evo dosta samaranja, ja sam mislila da nas je ege svih regrutirala, sljedeci put cemo nadam se svi skupa
ignoriram te kao i ti mene na topicu o neurednom stanuapricot prvotno napisa
![]()
proradile su mi emocijeapricot prvotno napisa
![]()
kad sam vidjela koliko stranica ima taj topik - nisam se više usudila otvoriti!!!![]()
sorciere prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Da nadodam da se On jest žalio i sad sve ide na Županijski sud i stoji tamo godinu dana. U to vrijeme nemam nikakvih prava (jer na papiru nisam samohrana) a on i dalje ne plaća ništa.Mala prvotno napisa
Mogla bih o tome puno jer je gnjusno ali neću. Ima puno gorih situacija.
mala, koliko ja znam njegova zalba mora biti rjesena u roku od 60 dana. onda se mislim mora cekati 15 dana da se vidi hoce li placati, a ako ne ...ovrha.....mislim
nadam se da ce se javiti oni koji ne misle vec znaju.
tweety ne znam. (ovo za godinu dana mi je rekao odvjetnik)
u međuvremenu on prijeti da mi nikada neće dati razvod i da će se uvijek žaliti...
joj bolesnika ima....![]()
Mala,ja nemam tak gnjusnu situaciju,al nadam se da ces biti jaka i sve to prebroditi,jer,vjeruj mi,bit ce ti PUNO,PUNO lakse. Muka se isplati,ipak,jednog dana...![]()
Odavno sam naumila napisati svoju pricu na vasim stranicama,ali kako na njih uglavnom dolazim po poslovnoj liniji, nikad vremena naci.Danas je sve "slou",pa me eto.
Samohrana majka 2 zenska djeteta(10 i 12),prije par godina prosli kalvariju razvoda(koji je trajao 2 i pol godine),a u danasnje vrijeme
naizgled mirni i civilizirani odnosi.
Btw.danas zivim u istospolnoj zajednici(nije fer da vas ostavim u neznanju;)
Uglavnom, iza nas je borba za djecu(kako klinicki to izgleda na papiru),sudski procesi,vjestacenja,psihoterapije,centri za soc.skrb,policija...i da ne zamaram sa detaljima.
Ma samo sam se sjetila sebe u periodu kulminacije poremecenih odnosa sa bivsim i njegovog odnosa prema djeci.
Ta je hulja izvlacila najgrozomornije gadosti ljudske zlocestoce i koristila ih protiv mene, a na stetu nase djece.
Nazalost, nije bilo pameti koja bi mu ukazala na to da ce posljedice takvog ponasanja samo djeca osjetiti, a bas nikada JA.(kojoj je sva ta mrznja i bila upucena)
I trajalo je to godinama,naravno na pocetku najagresivnije,a potom (vrlo laganim tempom) smirenije.Ako je bio u vezi, onda je odasiljao svoju najbolju sliku.:/
I to je bilo toliko transparentno da su ga nakon par godina i cure skuzile.
Ono sto me izludjivalo u to doba; sto djecu nisam mogla zastititi na najbolji nacin.
Sto god da je on na Centru rekao protiv mene(od neadekvatnog stana,nebrige,nedostatka novaca i sl.) oni su promptno reagirali i provjeravali me.I stan i na radnom mjestu i zvali me na razgovore.(naravno da nista nije bilo istina)
A kada sam ja pisala dopise u kojima zahtjevam da razgovaraju sa ocem,jer ih sustavno emocionalno maltretira i da djeca ne zele ici za vikende kod njega i da im to zele same ispricati, nisu reagirali dok nisam dosla osobno u Centar!!I nakon razgovora sa curama, nisu nista poduzele,vec su njih 2 i dalje odlazile u takvo okruzenje.A on se nastavio ponasati kao serif!!
Onda smo poceli funkcionirati po principu mrkve i batine i JEDINO to je dalo rezultate.
Kada bi se dogodio incident(i) za vrijeme njegovog vikenda i cure rekla da iduci put ne zele tamo ici,ja ih nisam prisiljavala.A njemu sam rekla koji je razlog za njihov nedolazak i da nece doci dok se ne pocne ponasati kao roditelj!
I bi tako.
Nisam dakle,pobornik odlaska "drugom" roditelju pod svaku cijenu,a u svrhu zadovoljavanja potrebe za figurom oca!
Sori na duljini, prestajem.(sad vec imam i posla)
Lijep pozdrav svima.
babyface, dobro nam došla
![]()
evo i mene, ja sam rastavljena 5 i pol godina, a papirnato 3 mjeseca...
Moja kčerka ima 10 godina....
ne brini, neko vrijeme se sekiras, pa se ljutis, pa ti je svejedno...Mala prvotno napisa
ja nakon 5 godina cekanja nisam bila ni sretna i nesretna, isla sam po taj papir, ko da idem po kartu za tramvaj...
pozdrav svima
Stigla i ja. Nisam to još papirološki rješila, ali već godinu i 2 mjeseca živim sama sa svoje tri princeze (Martina 18, Monika 16 i Mia 5). Bili smo 20 godina u braku i onda mu je jedan dan nešto puhnulo, čovjek se spakirao i otišao i od onda se nije javio djeci, a kamoli meni. Držim se normalno, koliko je to moguće. Tu i tamo puknem i onda su mi oči kao dvije buhtle, ali preživim. Život ide dalje, a ja hvala Bogu, imam za koga i što živjeti!
Pusa! :D![]()
Evo i mene. Nisam se još razvela ali muž se odselio prije 20-ak dana i sada živi sa roditeljima. Sama sam sa djetetom od 2 ipo godine i bebicom od 9 mjeseci. Teško jest, ali osjećam olakšanje. Muž i ja smo nadam se oboje razumni i mislim da ćemo ići na sporazumni razvod braka s tim da ja skrbim o oboje djece. Pozdrav svima koji su ovo prošli.
Evo i ja se prijavljujem. Nakon 7 godina veze i bezbrojnih mirenja i svašđanja (više ne znam kojim redom) mislim da je to to, prošlo je mjesec dana i mislim da bih bila luda da se sad pomirim (ako bi on to i htio, mislim da mu je ljepše s mamicom, mulac od 42 godine). P**** ko i svaka druga, lakše zbrisati nego sudjelovati u podizanju 2 male djece... Polako prolazim iz ogorčene faze u rezignaciju, ali klinci su divnii ta ljubav vrijedi 1000 puta više od bilo kojeg frajera. Moj frajer ima 6 mjeseci. Kad bude vrijeme nadam se da ga neću prilijepiti uz sebe nego ga pustiti da živi svoj život. Pusa svima!
I mi smo tu....polako se privikavamo na Gilmore girls life i uskoro će biti godinu dana od iseljenja ex MM-a.
Bok svima!
Eto još "friške robe".
Zasad se samo javljam.
Pozdrav supu(a)tnicama.![]()
NinaRea prvotno napisa
ninarea ... ja sam takođr bila u sličnoj situaciji ... otac moje curicue ju je priznao sa 5/6 mjeseci ... skrbništvo sam tražila u centru za rad i socijalnu skrb i dobila sam je ... proces je trajao oko godinu dana (on se tak i tak nije odazivao na pozive centra jer je nezainteresiran) a i nije mi se nije nigdje žurilo ... bilo mi je važno da bude u mome skrbništvu iz razloga nedao bog da se nešto desi djetetu a ja nemogu odlučiti jer moraju imati suglasnost drugog roditelja (a i nemam pojma gdje je jer se ne intersira za dijete) ... moja kćer ima sada skoro 5 god ... ja sam također mislila da će on biti u kontaktu sa našom kćeri ali ništa od toga ... sada nakon 5 godina i bolje da nije ... bolje da joj fali nego da joj se svaki put srce raspadne očekujući ga da dođe a on se ne pojavi ... također ima moje prezime
odi u centar po mjestu stanovanja i zatraži skrbništvo
good luck
samohrana majka
uh koliko nas je novih.
book curke!
mislim da to u današnje doba ni nije tak čudnotweety prvotno napisa
pusa samohranima i samohranjenima![]()
eto i nas... kako se moglo i ocekivati...
jos se nismo razveli sluzbeno, mozda i necemo jos neko vrijeme zbog papira ako odlucim ostati ovdje s lukom a ne vratiti se u hr...