-
Odavno sam naumila napisati svoju pricu na vasim stranicama,ali kako na njih uglavnom dolazim po poslovnoj liniji, nikad vremena naci.Danas je sve "slou",pa me eto.
Samohrana majka 2 zenska djeteta(10 i 12),prije par godina prosli kalvariju razvoda(koji je trajao 2 i pol godine),a u danasnje vrijeme
naizgled mirni i civilizirani odnosi. 
Btw.danas zivim u istospolnoj zajednici(nije fer da vas ostavim u neznanju;
)
Uglavnom, iza nas je borba za djecu(kako klinicki to izgleda na papiru),sudski procesi,vjestacenja,psihoterapije,centri za soc.skrb,policija...i da ne zamaram sa detaljima.
Ma samo sam se sjetila sebe u periodu kulminacije poremecenih odnosa sa bivsim i njegovog odnosa prema djeci.
Ta je hulja izvlacila najgrozomornije gadosti ljudske zlocestoce i koristila ih protiv mene, a na stetu nase djece.
Nazalost, nije bilo pameti koja bi mu ukazala na to da ce posljedice takvog ponasanja samo djeca osjetiti, a bas nikada JA.(kojoj je sva ta mrznja i bila upucena)
I trajalo je to godinama,naravno na pocetku najagresivnije,a potom (vrlo laganim tempom) smirenije.Ako je bio u vezi, onda je odasiljao svoju najbolju sliku.:/
I to je bilo toliko transparentno da su ga nakon par godina i cure skuzile.
Ono sto me izludjivalo u to doba; sto djecu nisam mogla zastititi na najbolji nacin.
Sto god da je on na Centru rekao protiv mene(od neadekvatnog stana,nebrige,nedostatka novaca i sl.) oni su promptno reagirali i provjeravali me.I stan i na radnom mjestu i zvali me na razgovore.(naravno da nista nije bilo istina)
A kada sam ja pisala dopise u kojima zahtjevam da razgovaraju sa ocem,jer ih sustavno emocionalno maltretira i da djeca ne zele ici za vikende kod njega i da im to zele same ispricati, nisu reagirali dok nisam dosla osobno u Centar!!I nakon razgovora sa curama, nisu nista poduzele,vec su njih 2 i dalje odlazile u takvo okruzenje.A on se nastavio ponasati kao serif!!
Onda smo poceli funkcionirati po principu mrkve i batine i JEDINO to je dalo rezultate.
Kada bi se dogodio incident(i) za vrijeme njegovog vikenda i cure rekla da iduci put ne zele tamo ici,ja ih nisam prisiljavala.A njemu sam rekla koji je razlog za njihov nedolazak i da nece doci dok se ne pocne ponasati kao roditelj!
I bi tako.
Nisam dakle,pobornik odlaska "drugom" roditelju pod svaku cijenu,a u svrhu zadovoljavanja potrebe za figurom oca!
Sori na duljini, prestajem.
(sad vec imam i posla)
Lijep pozdrav svima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma