Drage cure, vidim da Vas ima podosta u ovoj grupi

Dugo me nije bilo, imala sam vrlo gorku i tesku faze u svome zivotu. Naime, neke me od vas znate od prije. Za vas koje me ne znate, mlada sam mama. Imam 24 godine, preslatku malu jdevojcicu D od 10 mjeseci. Naime, i ja spadam u ovu skupinu, nazalost. Prije 4 mjeseca, kad je mojoj D bilo samo 6 mjeseci napustila sam supruga. Iako nismo jos prosli sluzbeni dio razvoda, sve me to jos ceka. Ponekad bi najradije da kad se probudim sve bude dobro i rjeseno na bilo koji nacin. Ovo me sve skupa ubija, jer nisam mogla ni sanjati da ce se moja slika buducnosti totalno promjeniti. Zamisljala sam se kao sretna supruga s mnogobrojnom djecom i divnim muzem. Ali stvarnost je ipak drukcija Moram priznati da se jako tesko s ovom cinjenicom nosim, nema dana da me ne ulovi tuga zbog svega. Najvise mi je zao moje curice koja nece moci odrasti s oba roditelja i bojim se xza nju, da ce biti necim zakinuta i da ce sebe kriviti zbog ove situacije. Tesko se mirim s time da vise necu moci djece imati, da D nece nikad imati brata ili sestru. Evo dok vam ovo pisem, imam osjecaj da sve opet prozivljavam ispocetka... Cure nemojte zamjeriti sto sam se raspisala....