Stranica 5 od 17 PrviPrvi ... 3456715 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 828

Tema: njega djeteta nakon godine dana

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Otac student nema pravo na rodiljni dopust, osim u nekom nedajbože slučaju.

http://www.hzzo-net.hr/obvezno/rodiljne_naknade.htm

Rodiljni dopust koji koristi otac djeteta

Otac djeteta ima pravo na rodiljni dopust u sljedećim slučajevima:

1. Nakon isteka obveznog rodiljnog dopusta zaposlene žene, majke koje obavlja samostalnu profesionalnu ili drugu djelatnost, te poljoprivrednice koja je po osnovi svog rada obvezno osigurana na mirovinsko i zdravstveno osiguranje, ako se roditelji djeteta tako suglase, djetetov otac može koristiti pravo na rodiljni dopust do godine, odnosno tri godine pod uvjetom da je i on zaposlen, odnosno da obavlja samostalnu profesionalnu ili drugu djelatnost odnosno da je poljoprivrednik.

2. Ako nakon isteka obveznog rodiljnog dopusta zaposlene žene, otac djeteta koristi pravo na rodiljni dopust u trajanju od najmanje tri mjeseca, rodiljni dopust se produžuje za dva mjeseca.

3. Ako majka umre, napusti dijete ili ako je zbog bolesti ili drugoga važnog razloga onemogućena brinuti se o djetetu, djetetov se otac može koristiti svim pravima koja su predviđena Zakonom o radu ili Zakonom o rodiljnom dopustu majki koje obavljaju samostalnu djelatnost i nezaposlenih majki, radi zaštite majčinstva i podizanja djeteta. U ovom slučaju nije propisan uvjet zaposlenja oca, odnosno obavljanja samostalne djelatnosti.

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa
    Citiraj paws prvotno napisa
    Moj R ima dijagnozu distoni, idemo na vježbice i imamo preporuku od fizijatra i neuropedijatra za produljenje porodiljnog!
    Negdje sam čitala da po novom uz ove nalaze moramo za komisiju priložiti i nalaze od otorinolaringologa i okuliste, da li je to istina?
    ovo ti je tocno, ja sam predala papire jucer i fali mi nalaz otorinolaringologa... nalaz okuliste je stariji od 6 mj ali je bitno da ga ima.
    Jel zna netko kakav je sad postupak sa tim, gdje se mogu naručiti za te preglede i koliko se čeka, zanima me za Zg? :?

I da li se može predati zahtjev da čekamo komisiju pa da u toku čekanja obavimo ta dva pregleda?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa

sto se faxa tice, mozda moze traziti pravo mirovanja uz zadrzavanje stud. prava (polaganja ispita).
    jest da se to odnosi na majke, ali ako majka radi a on je na porodiljnom...neka ode u tajnistvo razgovarati i neka ponese svu med. dokumentaciju.
    iza njega je bolonski proces, ne može mirovati nikako jer nemože druge godine slušati predmete. Znači sad ili nikad!

ja mislim da je to više nedorečeni zakon... ili rupa u zakonu, kako se od nekoga može očekivati da si uništi budućnost i ostavi faks ako mu je dijete bolesno?
    osim toga još je gora situacija, ujutro u 8 na faks, raditi noćne, svaki dan spavati samo 4-5 sati.... to je muka živjeti, a tako je već godinu dana...

a ono drugo pitanje? on je zaposlen za stalno, ako ja dobim produžen porodiljni i on daje otkaz, i porodiljni se ukida :???????

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Moj R ima dijagnozu distoni, idemo na vježbice i imamo preporuku od fizijatra i neuropedijatra za produljenje porodiljnog!
    Negdje sam čitala da po novom uz ove nalaze moramo za komisiju priložiti i nalaze od otorinolaringologa i okuliste, da li je to istina?
    ovo ti je tocno, ja sam predala papire jucer i fali mi nalaz otorinolaringologa... nalaz okuliste je stariji od 6 mj ali je bitno da ga ima.
    Jel zna netko kakav je sad postupak sa tim, gdje se mogu naručiti za te preglede i koliko se čeka, zanima me za Zg? :?

I da li se može predati zahtjev da čekamo komisiju pa da u toku čekanja obavimo ta dva pregleda?
    Curke pliz pomoć ako koja zna nešto o ovom?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Majka koja se nalazi na redovnom školovanju ima pravo na rodiljni dopust od dana rođenja djeteta do navršene godine dana starosti djeteta.
    Za blizance, treće i svako sljedeće dijete majka na redovnom školovanju ima pravo na rodiljni dopust do treće godine života djeteta.

po ovome zakonu trebala bi imati pravo i na produljeni porodiljni u slučaju bolesti djeteta, e pa onda i otac pošto se tu radi o oba roditelja... jer je i zdrastveno i mirovinsko osiguran, a nije raspoloživ čuvati dijete...

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Pravo iz stavka 1. ovoga članka može ostvariti i jedan zaposleni roditelj pod uvjetom da drugi roditelj koji nije zaposlen nije u mogućnosti zbog svog psihofizičkog stanja pružiti pojačanu brigu i njegu djetetu.

Iznimno, jedan zaposleni roditelj može ostvariti pravo iz stavka 1. ovoga članka za vrijeme dok je drugi roditelj koji nije zaposlen na odsluženju vojnoga roka ili služi u pričuvnom sastavu ili se nalazi u pritvoru ili na izdržavanju kazne zatvora duže od 30 dana, odnosno ta prava može ostvariti otac dok je majka na obveznom porodnom dopustu.
    __________________________________________________ ___________
    Ništa ne piše za studente, znači pošaljem muža da opljačka kladionicu i to je to

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

on je zaposlen za stalno, ako ja dobim produžen porodiljni i on daje otkaz, i porodiljni se ukida
    Da, ukida se, vi ste dužni to sami prijaviti Centru.

po ovome zakonu trebala bi imati pravo i na produljeni porodiljni u slučaju bolesti djeteta,
    Nisu prava svih roditelja ista. Mi imamo diskriminaciju očeva, a nisu ni ista prava svih majki. Pravo na produženi rodiljni daje Zakon o radu, i on se tiče zaposlenih roditelja, ne i studenata.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

a ako se opet želi zaposliti za stalno, ali ima neki razmak, npr. tjedan - dva... ????

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Danas bila u CZSS uz sve standardne dokumente trebaju nalazi od okuliste i otorinolaringologa :/ .
    Danas idemo kod pedice pa ću nju pitati gdje najbrže mogu obaviti ta dva pregleda pošto sam negdje čitala da se u Klaićevoj čeka 1,5mjesec za okulistu :shock:

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Bili i kod pedice, rekla nam je da okulistu obavimo na rebru, a otorinca ili u Klaićevoj ili na rebru.
    Sutra ću zvati da vidim kakva je situacija sa terminima, pedica veli da se tamo ne naručuje nego se dođe i čeka se na red, baš čemo vidjeti.
    Uf, uopče nam ovo nije trebalo, R vuči još do dva doktora, koma, ali što sad šta je tu je!

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Adrijana66 prvotno napisa
    a ako se opet želi zaposliti za stalno, ali ima neki razmak, npr. tjedan - dva... ????
    prekida se.
    bolje je onda podnjeti zahtjev nakon zaposlenja.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

i ako pritom dignem debeli kredit da plaćam dadilju

a ako tražim pola radnog vremena onda drugi roditelj isto mora biti zaposlen ili ne?

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

gle, da bi ostvarila pravo na dopust radi njege djeteta s posebnim potrebama, oba roditelja moraju biti zaposlena na puno radno vrijeme jer pravo na dopust (poznato kao produzeni porodiljni) je reguliran zakonom o radu.
    logikom se ide ako jedan od roditelja nije zaposlen, nema potrebe da drugi uzima dopust kad se ovaj prvi moze brinuti za dijete.

otocanka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

a ako tražim pola radnog vremena onda drugi roditelj isto mora biti zaposlen ili ne?
    Oba roditelja moraju biti zaposleni na puno radno vrijeme.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Tek idemo u fizijatra. Čeka se na upis više od mjesec dana. Tamo ću se raspitat. Buni me šta mi se ovdje spominje HZZO i CZSR, a gospođa kaja koristi ovaj porodiljni mi nije spominjala nikakav CZSR.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ako zelis ostvariti pravo na dopust radi njege djeteta MORAS podnjeti zahtjev CSS.
    prvostupanjsko tijelo donosi odluku na temelju vjestacenja.
    CSS donosi rjesenje.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj otocanka prvotno napisa
    cl.58
    Nakon isteka godine dana zivota djeteta, jedan od roditelja ima pravo raditi polovicu punog radnog vremena do tri godine zivota djeteta, ako je djetetu, prema nalazu mjerodavne zdravstvene ustanove, potrebna pojacana briga i njega.

otocanka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj otocanka prvotno napisa
    cl.58
    Nakon isteka godine dana zivota djeteta, jedan od roditelja ima pravo raditi polovicu punog radnog vremena do tri godine zivota djeteta, ako je djetetu, prema nalazu mjerodavne zdravstvene ustanove, potrebna pojacana briga i njega.
    Ja dobila do 7. godine (prije mjesec dana). Jel ovo nešto novo?

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ne ima se do 7.
    s 3 se ponovo ide na vjestacenje.
    neki i ranije.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

hm...
    mislila sam ako ja koja radim puno radno vrijeme tražim samo pola radnog vremena radi bolesti djeteta, dal i u tom slučaju drugi roditelj mora biti zaposlen?

a ako se rastavim? mislim, pokušavam pronaći životnu egzistenciju kako god glupo zvučalo

meni je osobno ovo prebolna odluka jer sam nedavno diplomirala i jako sam ambiciozna i imam super novi posao... a sad da budem doma... i živim na socijalu... čemu uopće trud...
    a sve za dijete, nikad si nebi oprostila da joj ugrozim zdravlje poslavši je u vrtić...

a nemam nikoga tu, nikoga, ni jednu jedinu rodbinu, prijateljice sve rade...
    grozno, ovo nikome ne želim... već tjednima ne spavam...

otocanka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

hm... mislila sam ako ja koja radim puno radno vrijeme tražim samo pola radnog vremena radi bolesti djeteta, dal i u tom slučaju drugi roditelj mora biti zaposlen?
    Da, i drugi roditelj mora biti zaposlen. Oba roditelja moraju biti zaposlena (na puno radno vrijeme) kako bi jedan od roditelja imao pravo zatražiti da radi pola radnog vremena.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

koliko otprilike traje taj postupak?
    ako stupi na snagu prije datuma kad je mm dao otkaz, onda moze on na porodiljni?

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

kako kad mjesec-dva....
    ali jel on zaposlen na neodredjeno vrijeme?

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ma sta ja pricam, nema sanse za mjesec dana...

otocanka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ma sta ja pricam, nema sanse za mjesec dana...

- liječničku dokumentaciju sam skupljala 3 mjeseca (nismo išli kod privatnih liječnika nego u bolnice)
    - papire predala početkom 7. mjeseca
    - odluku su donijeli početkom 10. mjeseca
    - žig pravovaljanosti ću dobiti početkom 12. mjeseca
    Ovo zadnje je njihov prijedlog (a meni to odgovara) jer nakon isteka porodiljnog koristim godišnji

ako stupi na snagu prije datuma kad je mm dao otkaz, onda moze on na porodiljni?
    Tvrtka u kojoj radi osoba koja koristi pravo na rad pola radnog vremena dužna je svaki mjesec dostaviti iznos plaće u CZSS. Jasno je šta se događa ako ta osoba da/dobije otkaz.

A vjerujem da su neki način kontrole smislili i za produljenje porodiljnog (inače bi se lako moglo muljati ).

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

radi za stalno, jedino da se s šefom dogovori da mu produlji?

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

cekaj....ako radi za stalno kako mu onda istice ugovor za 2mj?
    znaci da nije primljen na neodredjeno vec na odredjen vremenski rok....

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ma otkaz je dao... htio je naći novi posao a nismo znali da će biti problemi s vrtićem

mislila sam i odgoda otkaza, da se dogovori da mu da otkaz kad se vrati s porodiljnog...

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Uspjeli smo dobiti relativno uskoro termine, u petak idemo u Klaićevu kod otorinca, a 20.11. na Rebro kod okuliste.

mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Paws, jesu ti rekli u CZSS da predaš dokumentaciju bez obzira što nemaš sve nalaze?

Ja sam to napravila jer otorinca smo rješili, a okulistu čekamo. Moja soc. radnica mi je rekla da predam zahtjev bez nalaza okuliste kako bi ulovili red za komisiju (nalaz okuliste moram donjeti direktno na komisiju).

Provjeri kako ti nebi bilo premalo vremena!!!!!

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj mg1975 prvotno napisa
    Paws, jesu ti rekli u CZSS da predaš dokumentaciju bez obzira što nemaš sve nalaze?

Ja sam to napravila jer otorinca smo rješili, a okulistu čekamo. Moja soc. radnica mi je rekla da predam zahtjev bez nalaza okuliste kako bi ulovili red za komisiju (nalaz okuliste moram donjeti direktno na komisiju).

Provjeri kako ti nebi bilo premalo vremena!!!!!
    Kojem CZSS pripadaš?
    Meni je u mom CZSS-u frajer rekao da on nije siguran da li bi mu vratili predmet da preda bez svih nalaza i uvjeravao me kako ću sve stići i nikako se nije dao nagovoriti da barem probamo pa ako uspije super ako ne onda čemo čekati nalaze.
    Gdje ste vi obavili otorinca i kako je izgledao pregled?

mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Paws, mi spadamo pod CZSS Novi Zagreb. Ja sam na zahtjevu naznačila gdje smo i kada naručeni za okulistu.

Otorinca smo obavili u Klaićevoj. Bili smo kod dr. Babić koja radi srijedom i četvrtkom od 14 do 16, što je super jer nema gužve kao kad ideš na preglede ujutro (došli smo oko 13:45 i bili smo gotovi u 15:00, jer su imali sastanak do 14:30). Ha šta reći za pregled....dr. joj je pogledala uši, grlo i nos dok sam joj ja morala držati glavu jednom rukom, drugom rukom ruke, a njezine noge su bile meni među nogama. Sve u svemu Lucija je opalila takvu dreku da ju se čulo na drugi kraj bolnice. Naravno da je sve uredu.

Još uvijek mi nije jasno zašto su u pravilniku uveli te preglede :? .....mislim da nešto nije uredu već bi nas pedica poslala na pregled.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

e sad i meni nije jasno, dobila sam od soc.radnice papir o dokumentaciji koju moram prikupiti, a za med.dokumentaciju za djecu od 0 do navršene 3 godine života:

NALAZE NEUROPEDIJATRA, FIZIJATRA, OTORINOLARINGOLOGA I OKULISTE.

Mislim, ovo je totalno nepotrebno i mučenje djeteta. A o bolesti koju ima NIŠTA????????????????????
    šta je sad ovo, neka greška?
    šta je s dokumentacijom od bolesti od koje boluje??????????

a za djecu od 3-7 i 7-21 piše da treba medicinsku dokumentaciju o primarnoj bolesti

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj mg1975 prvotno napisa
    Paws, mi spadamo pod CZSS Novi Zagreb. Ja sam na zahtjevu naznačila gdje smo i kada naručeni za okulistu.

Otorinca smo obavili u Klaićevoj. Bili smo kod dr. Babić koja radi srijedom i četvrtkom od 14 do 16, što je super jer nema gužve kao kad ideš na preglede ujutro (došli smo oko 13:45 i bili smo gotovi u 15:00, jer su imali sastanak do 14:30). Ha šta reći za pregled....dr. joj je pogledala uši, grlo i nos dok sam joj ja morala držati glavu jednom rukom, drugom rukom ruke, a njezine noge su bile meni među nogama. Sve u svemu Lucija je opalila takvu dreku da ju se čulo na drugi kraj bolnice. Naravno da je sve uredu.

Još uvijek mi nije jasno zašto su u pravilniku uveli te preglede :? .....mislim da nešto nije uredu već bi nas pedica poslala na pregled.
    Imaš pp. :D

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

e sad i meni nije jasno, dobila sam od soc.radnice papir o dokumentaciji koju moram prikupiti, a za med.dokumentaciju za djecu od 0 do navršene 3 godine života:

Mislim, ovo je totalno nepotrebno i mučenje djeteta. A o bolesti koju ima NIŠTA????????????????????

a za djecu od 3-7 i 7-21 piše da treba medicinsku dokumentaciju o primarnoj bolesti

meni su rekli da moram priloziti SVU njegovu medicinsku dokumentaciju (tako su se medju tome nasli par nalaza od ultrazvuka mozga, eeg-a, fizijatra, ulz. kukova...)

nikome nije jasno zasto treba otorinolaringolog....

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

meni su rekli da moram priloziti SVU njegovu medicinsku dokumentaciju (tako su se medju tome nasli par nalaza od ultrazvuka mozga, eeg-a, fizijatra, ulz. kukova...)

nikome nije jasno zasto treba otorinolaringolog....
    Da, nikome nije jasno zašto otorinac+okulista.
    Mislim da smo i ovako previše po doktorima i sad još kod ta dva doktora.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

moja pedica je poludjela kad je to vidjela...
    kao šta ima zdravo djete ići na te preglede, da su to zakomplicirali da roditelji odustanu, da se bezveze rade gužve za bolesnu djecu a zdrava nek idu na preglede i da će privatnici jako dobro zaraditi...

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

pa pedijatar koji ispunjava zahtjev upisuje dijagnozu, povijest bolesti i preporuke, a ti prilazes svu relevantnu med. dokumentaciju.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

po novome kao pedijatar više nema veze s tim, moram specijalisti za bolest koju ona ima, pedijatrica mi samo da uputnice

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

oces reci da ped. ne ispunjava zahtjev?
    i prije se islo sprcijalisti koji je preporucio dopust ali je zahtjev, jedan formular, ispunjavao pedijatar.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

da pedijatrica nam je rekla da ona vise nista ne popunjava da je to bilo prije tako ali više ne...

u vezi ovih pregleda zvala sam par bolnica da me naruce i neki mogu biti tek slijedeće godine :shock:
    cak i ako zelim privatno napraviti trebam cekati 2 tjedna i potrositi oko 2000kn :shock:

šta su uopće htjeli reći s tim dodatnim pregledima?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ja moram napraviti ultrazvuk mozga i eeg?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

evo prepisujem kakav zahtjev sam dobila (po novome):

1. zahtjev stranke (podnosi osoba koja mora koristiti pravo)
    2. domovnica - za dijete
    3. rodni list - za dijete
    4. Prijava prebivališta - za roditelje

5. medicinska dokumentacija: za djecu od 0 do navršene 3.godine života - nalaze neuropedijatra, fizijatra, otorinolaringologa i okuliste

za djecu od navršene 3 godine života do navršene 7 godine života - med. dokumentaciju o primarnoj bolesti, nalaze logopeda i psihologa

za djecu i mladež od navršene 7.g. života do navršene 21.godine života - med.dokumentacija o primarnoj bolesti, nalaze oftalmologa, otorinolaringologa, psihologa i defektologa odgovarajućeg usmjerenja

6. uvjerenje poslodavaca o radnom odnosu za oba roditelja (ako su roditelji razvedeni, sudsku presudu o razvodu)

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Danas bili u Klaićevoj, obavili otorinca.
    Došli u 14 i čekali do 16.30, koma, nadam se da nije ništa pokupio.
    Sutra idem u CSZZ i nadam se da će mi uzeti papire bez okulističkog nalaza da čekam red na komisiju, pošto kod okuliste imamo zakazan termin tek 20.11.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

moja pedica je poludjela kad je to vidjela...
    kao šta ima zdravo djete ići na te preglede, da su to zakomplicirali da roditelji odustanu, da se bezveze rade gužve za bolesnu djecu a zdrava nek idu na preglede i da će privatnici jako dobro zaraditi...
    da, i moja. jedva mi je dala uputnicu, kao nezna sta da napise na nju jer je dijete zdravo... i da, vise ne triba nikakvi dokument ili preporuka ili sta je vec prije bilo od pedijatra. sva sreca, mi ove druge nalaze vec imamo (isto obavljeni privatno jer se u bolnici ceka mjesecima)
    mi sutra idemo otorinolaringologu na krizine... nadam se da necemo puno cekati...

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

meni to sve izgleda kao da rade znanstvena istraživanja na našoj djeci... za statistike, i dal određene bolesti možda imaju povezanost s drugim organima il šta već...

meni ni dr specijalisti ne kuže šta trebam, dal trebam od neuropedijatra nešto općenito ili i ultrazvuk mozga i eeg?

mislim... ona ima deformaciju na mokraćnim putevima i istraumatizirana je od doktori (to su za sada svi doktori koje smo ikada posjetili potvrdili, neki su komentirali da prvi puta u životu vide takvu reakciju, ona vrišti, mlati s rukama, nogama, tuče doktore, sva je plava, bori se ko...)
    i sad još 4 nove pretrage :/

što žele s tim dodatnim pretragama postići?

i zašto pedijatri ne vele roditeljima za to pravo (rijetki su koji vele), mene je moja praktički odgovarala od toga već prvog dana dok sam saznala za tu mogućnost? :?

sve mi je to skupa jako čudno

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

da nema interneta i rode nebi imali pojma da imamo uopce neka prava...

ma pedijatri su ti :/ moja dan-danas tvrdi da j. nije trebao neuropedijatar, vjezbe... itd. :? i ljuti se sto smo joj poremetili kalendar cjepljenja jer smo cekali da nam neuropedijatar odobri cjepljenje.
    za eeg i ulz mozga ti neznan. nas je neuropedijatar slao na to. imali smo svaki mjesec ultrazvuk mozga dok fontanela nije zarasla i dva puta smo bili na eeg-u. odes najprije neuropedijatru pa vidi. a odakle si? (mislim na adrijanu66)

mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ja moram napraviti ultrazvuk mozga i eeg?

Mi smo UZV obavili privatno u Poliklinici Polovina, ne čeka se dugo. EEG na Goljaku uz čekanje od cca 2 mj..

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

za eeg i ulz mozga ti neznan. nas je neuropedijatar slao na to. imali smo svaki mjesec ultrazvuk mozga dok fontanela nije zarasla i dva puta smo bili na eeg-u. odes najprije neuropedijatru pa vidi. a odakle si? (mislim na adrijanu66)
    iz Zagreba, a kako izgledaju ti pregledi? šta im rade?
    od neuropedijatra, i okuliste, i otorinca? majke su uz djecu il ne?

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

EEG ste cekali 2 mj na goljaku??
    nice.
    mi smo u 5mj. dobili termin za 10.
    kad sam u 9 zvala da pitam sta ce biti ako ne uspije tada snimiti, receno mi je da je sljedeci termin na proljece.

ne morate odmah ici u prvivatne klinike, imate i klaicevu i vinogradsku.
    UZV u privatnoj poliklinici (s pregledom neuropedijatra) kosta 800kn. EEG isto. treba ti 2 000kn za preglede.

Stranica 5 od 17 PrviPrvi ... 3456715 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •