Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Temperatura vec mjesecima 37

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Temperatura vec mjesecima 37

Pozdrav!
    Zanima me je li netko imao slucaj da mu dijete ima dulje vrijeme temperaturu 37? S Ivonom se mucimo vec 3 mjeseca s ovim problemom subfebrilnih temp. Vesela je i sve je ok, samo sto je temperatura uvijek izmedju 36.8 i 37.4. Sve pretrage (krv, urin, urinokultura) su pokazale da je sve ok, vrlo je osjetljiva i slabog imuniteta pa se cesto razboli, pa smo mislili - to je od viroze. Onda viroza prodje, a temp ostane. Nakon jednog antibiotika je temp pala na ispod 37, ali nakon par dana evo nas opet na 37. Vec smo ludi, uzeli smo uputnicu za Srebrnjak jer su to temp tipicne za plucne bolesti, iako ona nema nekih simptoma.
    U literaturi sam nasla da to mogu biti normalne temperature za djecu, ali koliko sam pricala s nasim doktorima - ipak je temperatura od 37 mrvicu previsoka, pogotovo ako se nakon antibiotika mogla spustiti.
    Ima li netko slicno iskustvo?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Od moje kolegice sin isto tako - mjeswec dana je imao 37,2. Na kraju smo zaključili da je najbolje da prestane mjeriti

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa
    Od moje kolegice sin isto tako - mjeswec dana je imao 37,2. Na kraju smo zaključili da je najbolje da prestane mjeriti
    Vrijeska, koliko je mali star? Je li to jos uvijek traje? Je li bolezljiv?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Treći razred

To je bilo prošle godine
    Imao je virozu, pa vodene kozice i nakon toga temperatura se nije spuštala mjesec-dva
    Isto je radila sve testove, jako je bila zabrinuta, ništa nisu otkrili ...
    Nastavak ne znam ...

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Malo OT, ali MM čitav život ima temperaturu 37.0.
    Ne zna zašto, ali bolestan nije, dapače, u punoj je snazi

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vrijeska,
    ako mozes li saznati je li ta temperatura prestala i nakon koliko je prestala, bila bih ti jako zahvalna. I je li se to sve dogadjalo u zimskim mjesecima?

Momtobe,
    mozda uopce nije OT... Mozda je i kod Ivone isti slucaj, samo prije nismo obracali paznju na temperaturu kad je bila subfebrilna (makar ne vjerujem...)

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

kod mog sina je neko vrijeme bilo isto tako. Star je 14 mjeseci i više od mjesec dana mu je temp. bila između 36.9 (sto je njegova normalna) i 37.4. veseo, sto na sat, a ja brinem. Pitala sam doktora, ali nisam dobila razumljivi odgovor. Rekao je da to moze biti od viroza koje oponasaju gripu i tako nesto , ali on tada nije imao nista slicno. Cak stovise, kurio je 39 a nije ni kasljao niti mu je curio nos, i tako 5 dana, onda padne dan-dva i opet pocne. Vec sam bila luda, a sad sve mislim da to ima veze sa zubima koji mu izbijaju, jer kad pocnu pravo ici van onda je temperatura do 39,4 i tako nam je svaka dva tjedna. Sad se vec pocinjem privikavati na te temperature, kontroliram da ne bude veca od 38,5 i to je to dok je dobre volje.
    Pričala sam s kolegicoms posla. Ona kaže da postoje djeca koja su tako osjetljiva i sklona povišenoj temperaturi. Ja sad više ne znam. Počinjem brinuti onda kad mu opće stanje nije uobičajeno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •