Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Modrice na ušima???

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno Modrice na ušima???

Nisam znala gdje da ovo stavim...
    Janko se jutros prodbudio sa poptuno modrim ušima. Jedno mu je baš onako dosta modro a drugo malo manje. Jučer nije imao ništa, MM ga je kupao i kaže da nije ništa primjetio, mislim i ja bih vidjela da je nešto bilo, ne pokazuje baš da ga boli, ali ja sam se baš prepala. Pa kaj je moguće da ih je tako jako zaležao ili da se po noći dok je spavao lupio u ogradicu od kinderbeta. Spava jako "živahno". Inače je super volje, ne pokazuje da ga bilo kaj boli, ali uši mu izgledaju :shock: . A ja sam . Pa od kuda mu to? MM kaže da ga je jutros našao cijelog stisnutog na ogradicu kinderbeta s nogama vani...(ranije ide na posao, ja sam još spavala). Baš sam jadna. Ovaj vikned mu idemo po krevet.

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

moj stariji se nekidan lupio u uho i pomodrilo mu međutim kaže da ga ništa ne boli. :shock:
    možda je zaležao na uha pa mu tijekom dana prođe. jesu mu vruća na dodir?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Evo ja ga ostavila u vrtiću, teta se isto sčuđavala, ja sam ko na iglama jer su mi napunili glavu da mu možda nije nekaj s krvi. Ali on se normalno ponaša, nema temperaturu, nisu mu vruća uha, ne boli ga. sSve normalno. Osim izgleda ušiju. Ja bih još shvatila da se lupio pa mu je jedno podliveno, ali kako je uspio srediti oba nije mi nikako jasno. Istina čula sam negdje usred noći da nekaj ronda po kimbaču, pogledala sam kaj niš nisam vidjela, niti se on javio, nastavio je spavati, pa ono misliš nije ništa. Jedino kaj ima u kimbačiu slona na navijanje i ta ručkica za navijanje je od tvrde plastike, možda se na to natisnuo i zaležao pa je poplavilo? Koga god pitam, nitko ikad vidio nije.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Hm.....ja sam samo jednom u zivotu vidjela modro uho, ali to je bilo od udarca. Ako jako nemirno spava, mogao se lupiti o ogradicu, no opet oba uha....Ma odvedi ga doktoru, sta ce ti da se grizes i razmisljas o uzrocima?

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

treba ga pitat što je sanjao

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Nismo išli kod doktora jer je jučer radila ujutro a danas popdne, li mu se jedan dio povukao od jutra do navečer a sada čekam da se probudi pa da vidim kako malena uheka izgledaju. A kaj se njegovog ponašanja tiče. Niš, sve po starom, puna ga je kuća kako se ono kaže. Autići, crtići, pjesmice i skakanje od jutra do mraka. Da s njega pta taj valjda ne bi nikad spavao. Izgleda da se ipak dobrano negdje ili udario ili divljao u kimbaču. Noćas je ipak spavao s nama.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ana.m - što je bilo kasnije?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Da ga nije nekaj ugrizlo ?

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Zašto se autorica teksta ne javi zbog čega se to desilo? :?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ajme sorry, evo me tu sam...
    Sve mu se povuklo, a zaključak je da si je opasno presavinuo uši, možda čak nekako ne znam kako zaustavio krvotok ili nešto i popucale mu kapilare. Doktorica nam nije ništa pametno rekla. S obzirom da se povuklo, znači samo nekakva ozljeda, koju je tko zna kako zaradio, vjerojatno na spavanju. Inače svako s jutro budi s crvenim ušima, onako dosta, ali to mu brzo ujutro prođe, ovo je bilo fakat
    :shock:. Par dana nakon što se to dogodilo mojoj frendici se dogodilo isto. Zaspala je s uhom na pola i kad se probudila isto joj je bilo modro. Mislim fakat nikad prije nisam čula za to.
    Znači jedino je još uvijek misterija kako je to točno zaradio.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ana.m.

Drago mi je da je sve OK, vidiš dobro je znati!

Pozdrav!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •