Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Toplo preporučam knjigu

Papillon

Početno Toplo preporučam knjigu

Ako nist pročitali Žensko tijelo, ženska mudrost navalite!!Predivna knjiga koju svaka žena mora pročitati.

Marna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Draga Papillon, pročitah, pročitah i također je preporučujem i ostalim forumašicama. Autorica knjige je dr. C. Northrup. Uživajte u čitanju!

farah24

Početno

o cemu se radi u knjizi?

ornela_m avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Knjiga nad knjigama

Sve ono sto zena treba znati o sebi, svom tjelesnom i psihickom zdravlju. Napisana tako da se svi aspekti zenskog bica uzmu u obzir pri razmatranju bilo koje teme.

Jedna od onih koje ne citam od korice do korice, nego poglavlja po potrebi. I svaki se put iznenadim novim saznanjima, osjetim se jacom i nekako posebno lijepo zato sto sam zena

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja sam mislila da se radi o knjizi "Protiv ljubavi" - nabrusila sam se kupit je!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Jedna od knjiga (Žensko tijelo...) koju svima preporučujem.

Imam ju u polici, svako neko ju vadim i iščitavam i zafrkavam se da mi dođe kao nekome Biblija.

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Definitivno ženska biblija!
    I druge dvije knjige iste autorice su odlične: "Mudrost menopauze" i "Mudrost majčinstva: majke i kćeri".
    Isla sam na radionice koje su držale jedna dr. akupunkturologica i jedna iscjeljiteljica. Radile su po toj knjizi i knjizi Caroline Myss: "Anatomija duha" u kombinaciji teorije i energetskih vježbi, pa sve to po čakrama. Samo mi se čini da više toga nema...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •