Citiraj chani prvotno napisa
Moja je krenula u pegaz na preckom, ali nije nesto odusevljena, pocela mi se je izvlaciti da je umorna i sl., ne znam da li je to zato jer se osjeca neuspjesnom tamo ili je vec postala toliko asocijalna da ju hrpa djece u prostoriji plasi, curice se naguravaju,divljaju, ova moja pravi grimase, ne osjeca se ugodno, nisam pametna da li da promijenim grupu i upisem ju negdje drugdje ... navodno na DIF-u ima ritmika?
mi smo isto tamo "krenuli"... mislim došli smo dva puta i odustali... prvi put je bila pet minuta unutra i izašla van a drugi puta nije htjela uopće ući u dvoranu... nisam htjela forsirati pa smo odustali i nakon toga mi je stalno govorila da bi ona na ritmiku ali ne tamo :?
odlučila sam pokušati negdje drugdje i odvela je u naš vrtić (špansko-plesni studio Nina) i do danas nije propustila niti jedan sat, ma išla bi svaki dan valjda, odradila dva nastupa i sve s takvim veseljem... jako smo zadovoljni i drago mi je da smo pokušali i drugi put, očito joj u pegazu nije nešto sjelo :/