Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 102

Tema: Ritmika

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno Ritmika

Ima li neko curku koja ide na ritmiku ili neš` slično. Moja ima tri godine i htjela bi ju negdi upisati,a znam samo za "Zagrebačke mališane", a oni mi baš nisu fora sa onim pionirskim uniformama i repertoarom starim 100 godina. Pa ... Ima li to u ZKM-u, gdje drugdje, kad su upisi ??? Hvala unaprijed!

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ah da, u Zagrebu

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Kaj nitko nejde na ritmiku?

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi bi isli, al jos ne znamo gdje.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Dajte ljudi pomagajte mislim da su upisi tokom 9. mjeseca, pa da ne zakasnimo!

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Mi smo prošle godine išli u privatni vrtić "Čigra", oni su na Ravnicama, Crnčićevoj i Sigetu. Većinom su bile upravo klinke od 3-4 godine, nije tu bilo puno ritmike, ali su skakale, nešto pokušavale, imale roze dresove i to je bio pun pogodak. Meni je bilo žao da ju nisam dala odmah na jesen jer sam mislila da je premala.
    Sve ovisi gdje stanuješ. Mi ove godine tražimo (sada imamo 3 god. i 8 mjeseci!) čak nešto naprednije. Ima li tko kakav prijedlog?
    Išli bi u ZKM, ali ne znamo hoće li imati malu grupu, kako to tamo ide, zna li netko?

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Eto, nažalost u ZKM grupa tek od 4-6 godina. Koga zanima upisi su od 6-11.9. Zna li netko još neko mjesto, zbor ili sl.

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam bas danas poslal mail u cigru!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo bili godinu i pol u mališanima. Tete su super, Maja je obožavala ići, ali mi više nismo mogli podnositi te ghmšljmfrtlj tamo.
    Ove godine će ići u vrtiću. Probaj pitati, dosta vrtića ima ritmiku u svojim prostorima.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Znam za te progrme u vrtiću, ali to je tek od 4 godine, a mi imamo tri

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Nije to tako strogo, u privatnim vrtićima (kao Čigra npr.) ne obaziru se strogo na dob. Činjenica je da ovi maleni ne trče u krug kad treba, već kao muhice okolo ili obvezno u suprotnom smjeru ...
    I ja sam mislila da je premala, a kasnije sam vidjela i mlađe.
    Njima je to samo igra i tako treba i biti.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Samo ti pitaj, pa ne idu na državno natjecanje pa da moraju plesati po špagici.

djurdjica

Početno

Evo mog prošlogodišnjeg iskustva sa ritmikom u vrtiću (organizira Cvrčak):
    I. je imala 2 godine i 10 mjeseci i jako su joj se svidjele cure u dresovima. Pitala ja tetu iz ritmike i može li probati i teta kaže da im nije praksa uzimati tako malu djecu jer nema niti 3 god ali ako hoće neka proba. Ona probala, dopalo joj se i išla cijelu godinu. Ove godine idemo u napredniju grupu.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Cvrčak je upravo polijepio plakate po Zagrebu.
    Imaju svašta nešto.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

A di je Cvrčak?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja sam plakate vidjela po Dubravi (nažalost, samo iz auta).
    Ali, imam neki broj, 2923 901, zovi i pitaj.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

E, baš ti hvala.

ivarica

Početno

moja fendica ima plesni centar, primaju i malu djecu (3 godine), u savskoj je, blizu Opel Đačića

http://www.tala.hr/talahome.nsf$files/plesni_satovi/raspored_plesnih_satova.htm

upisi su od 6. do 19. rujna, mozete se javiti na telefone:
    tamara - 091 5012564

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Hvala Ivarici. Mi idemo kod tvoje frendice. Sve nam odgovara - od lokacije do termina i cijene ( koja je čak manja nego u vrtićima, mališanima, ...)

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

E da , mole se mame od tro i četiri godišnjaka da navale, jer će ak ih bude dosta organizirati i posebnu grupu za te male, inače idemo sa ostalima do 5,6g.

ivarica

Početno

Ina, mislim da nisi pogrijesila tamara i larisa (vlasnice i voditeljice)plesale su i koreografirale izmedu ostalog i predstave za djecu, znaju raditi s njima
    (u ivaru omiljenoj predstavi (Ja sam Ja, Mala scena) L. glumi ono "bice, cudno, malo" preporuka svima da idu gledati, po meni najbolja predstava za djecu kod nas, gledali smo je vise puta, jos nije dosadila

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ima li ritimike blizu španskog

mamalada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

I Prečkog, drage curke, mame, gospođe i dame, please.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

imate u vrticu u preckom u marijane radev ulici. zaguglajte "plesni studio pegaz" pa cete sigurno naci. ja sam nedavno postavila topic kao "ples za petogodisnjakinju" (ili tako nekako slicno) pa mi je jedna dobra roda otkrila i da ima u kazalistu tresnja. tamo sam zvala pa su mi rekli neka nazovem u devetom mjesecu.

vesna72 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Same cure...

Da u grupi nemaju još dvojica, pomislila bih da je moj sin jedini dečko koji ide na ritmiku 8)

Jedva čeka da počne vrtić i "nova sezona" ritmike. Na tatino veliko "oduševljenje"

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Moja je sa tri godine krenula u sklopu vrtića i jako smo zadovoljni naučenim,ona naprosto obožava ić na ritmiku :D :D

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

A kak zgleda ta vaša vrtička ritmika?

Naime, mi prošle godine nismo baš bili zadovoljni s vrtičkom ritmikom, jer je više ličila na fitnes (maši rukama gore-dole, a sad glavom u krug,...) nego na ritmiku (okret kao balerina, nogu u zrak kao balerina, ruke kao labudica, ...).
    Dijete mi je bilo jako razočarano kad je vidjela djevojčicu iz drugog vrtića kako pleše kao balerina (točnije, kao princeza ), pa me sad zanima da li možemo šta promijeniti na tom području? Da li je to do voditeljice, do odabrane ritmičke škole, do vrtića?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa ritmika i jest bliže gimnastici, nego baletu

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Dijete mi je bilo jako razočarano kad je vidjela djevojčicu iz drugog vrtića kako pleše kao balerina (točnije, kao princeza ), pa me sad zanima da li možemo šta promijeniti na tom području? Da li je to do voditeljice, do odabrane ritmičke škole, do vrtića?

Draga mi imali savršenu voditeljicu profesionalnu balerinu koja radi u Riječkom kazalištu,uči ih osnove baleta zaista super naučili,moja ima držanje ko šta ja nikad nisam,zbog toga mi najdraže a onda i kad vidim da uživa,zna šta sve glavne elemente u baletu,neznam šta ti reć moja ide u vrtić van Rijeke ali ovduševljeni smo i tetom i nauučenim,ako smatraš da u vrtiću nije kvalitetno ti u Zagrebu imaš puno više izbora pa probaj u neki centar koji je specijaliziran po tom pitanju djete upisati.Neznam šta ti je važno ,da djete uči osnove baleta ili ritmike pa ju usmjeri u tom pravcu,javi rezultate.

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mia je išla na ritmiku u Travno, u Centar za kulturu i moram reći da mi se nije svidjelo jer mi se činilo da nisu učili plesati. Onda smo je prebacili u Cvrčak u vrtić i mrak je. Istina da trebaju raditi na kordinaciji pokreta al se stvarno trude. (Klinci)

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

--------------------------------------------------------------------------------

pa ritmika i jest bliže gimnastici, nego baletu

slažem se sa tobom ,sad ovisi šta je važnije MikiMami ,moja je oduševljena ,nije čisti balet ali ni ritmika već balet sa elementima ritmike i zaista puno su naučili,teta savršeno radi sa njima,ali sve kroz igru ništa da je forsiranje

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Cure, nije slično gimnastici.
    Slično je fitnesu, aerobicu, onom što se uz kazić cupka uz bazene na moru za vesele Čehinje. Nisam baš sigurna da je to ideja ritmike. Ili?

mamalada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Pusa, opet ja. Saznala sam da zbog rekonstrukcije centralnog vrtića u Prečkom nema ritmike tamo već je u školi Tesla. Danas ću se sve raspitati. Princeza bi htjela tamo ići.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Koliko ima dečki na svim tim ritmikama?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u našoj grupi trojica

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi idemo u Cvrcak i dobro je što je cijela grupa od 3 godine. Viktorija obožava ići i svašta je naučila. Počinje na vrijeme i završava na vrijeme i to mi je za sada dovoljno.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Malo se kasno javljam ali evo za iduću godinu , tko voli ritmiku ili nešto slično može se javiti u studio Edite Cebalo koja takodjer prima uzrast od tri godine nadalje. Tempo je malo jači ali ako dijete ima talenta i to voli - zašto ne, ima ritmika i kod Tihane Škrinjarić, male pjevačke zvijezde su osim kod Trešnjevačkih Mališana ima tu i Djeca sa Ribnjaka ....tu su isto mali plesaći i igre za malene.
    A i u nekim sportskim klubovima ima organizacija ritmike za djecu. Raspitajte se po kvartu. SIgurno ćete nešto naći. Pogledlajte malo na internetu ima plesna škola Bolero - ritmika za djecu. plesni studio Pegaz, naravno ovo je sve u Zagrebu . Ima toga, samo treba malo pronjuškati.

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ide li netko u ritmičku grupu u privatnom vrtiću "Palčić" na Malešnici (zag.mališani)?

zajecka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Malo podižem, išli smo u Cvrčak i jako oduševljeni osim što su nam svi bili nepoznati jer nisu iz našeg kvarta.

Tko ima iskustva s Pinokiom, Kapucinska, najmlađa grupa????? Lipovac?

Ili je čuo nešto?
    Hvala.......

zajecka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Malo podižem, išli smo u Cvrčak i jako oduševljeni osim što su nam svi bili nepoznati jer nisu iz našeg kvarta.

Tko ima iskustva s Pinokiom, Kapucinska, najmlađa grupa????? Lipovac?

Ili je čuo nešto?
    Hvala.......

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ira je 2 godine (od 3. god.) išla kod Edite cebalo - nešto između ritmike i baleta. Bilo je super, na žalost preselili smo se pa sad tražimo nešto u Gajnicama. (ima u centru kulture ali mislim da je od 6 g.)

Ena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Na moju veliku žalost naš vrtić nema ritmiku.
    Zanima me postoji li neki plesni studio ili vrtić na području Kvatrića?

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

šta od toga ima na području Rijeke i okolice...zna li tko?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Moja je krenula u pegaz na preckom, ali nije nesto odusevljena, pocela mi se je izvlaciti da je umorna i sl., ne znam da li je to zato jer se osjeca neuspjesnom tamo ili je vec postala toliko asocijalna da ju hrpa djece u prostoriji plasi, curice se naguravaju,divljaju, ova moja pravi grimase, ne osjeca se ugodno, nisam pametna da li da promijenim grupu i upisem ju negdje drugdje ... navodno na DIF-u ima ritmika?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Mi smo na DIF-u već drugu godinu za redom,ali na gimnastici.Moja curka od 4g.je oduševljena tak da je ove godine nagovorila i dvije frendice iz vrtića da idu s njom i one su isto oduševljene.Kaj se tiče ritmike mislim da je isto ima,ali nisam baš 100% sigurna.Najbolje bi ti bilo da nazoveš faks i da se raspitaš.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

da li to znači da na DIF-u ima i jedno i drugo ili samo gimnastika?
    koja je donja dobna granica i jesu li upisi samo u 9. mj ili se može uletiti i kroz godinu?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Za ritmiku nisam 100% sigurna,zato i kažem da bi bilo najbolje nazvati kod njih i provjeriti.Nisam niti sigurna za donju d.granice(ah jesam od pomoći!),ali moja malecka kad je krenula imala je 3g.i2.mj.tak da pretpostavljam da je granica 3g.Može se uletit i kroz godinu(bar smo mi tak)jer uvijek bude djece koja odustanu.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj chani prvotno napisa
    Moja je krenula u pegaz na preckom, ali nije nesto odusevljena, pocela mi se je izvlaciti da je umorna i sl., ne znam da li je to zato jer se osjeca neuspjesnom tamo ili je vec postala toliko asocijalna da ju hrpa djece u prostoriji plasi, curice se naguravaju,divljaju, ova moja pravi grimase, ne osjeca se ugodno, nisam pametna da li da promijenim grupu i upisem ju negdje drugdje ... navodno na DIF-u ima ritmika?
    mi smo isto tamo "krenuli"... mislim došli smo dva puta i odustali... prvi put je bila pet minuta unutra i izašla van a drugi puta nije htjela uopće ući u dvoranu... nisam htjela forsirati pa smo odustali i nakon toga mi je stalno govorila da bi ona na ritmiku ali ne tamo :?
    odlučila sam pokušati negdje drugdje i odvela je u naš vrtić (špansko-plesni studio Nina) i do danas nije propustila niti jedan sat, ma išla bi svaki dan valjda, odradila dva nastupa i sve s takvim veseljem... jako smo zadovoljni i drago mi je da smo pokušali i drugi put, očito joj u pegazu nije nešto sjelo :/

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj chani prvotno napisa
    odlučila sam pokušati negdje drugdje i odvela je u naš vrtić (špansko-plesni studio Nina)
    jel može nešto više o ovome? (tko, što, kad, kontakt)

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

u DV Špansko i DV Sunčana ritmiku ima plesni studio Nina... dva puta tjedno, vodi jedna mlada cura, jako simpa i klinke ju obožavaju...
    mislim da niti jedna curica koja je došla nije odustala...
    u španskom više nema mjesta ali je bilo u sunčani, to je vrtić u pos naselju špansko-oranice...
    poslat ću broj moba od tete na pp pa pitajte...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •