-
mrvcelj draga,
Žao mi je zbog tvog iskustva i znam da si sada ljuta i razočarana i da sve što ti kažem može zvučati loše ali već smo pisali o tome da je dr.P. čovjek koji bez okolišanja kaže što misli i naravno da nekad i pogriješi u načinu. Ja osobno više volim da mi kaže otvoreno nego da me zavlači i daje nade ako misli da ne treba. Ja sam u početku inzistirala na inseminaciji, a on je bio uporan da to neće pomoći ako ne napravim laparaskopiju jer da ću samo bacat novce. Tada sam bila ljuta ali kasnije sam bila zahvalna jer je nalaz s laparo stvarno bio katastrofalan i pomislila sam da sam mogla bacati novce unedogled. Ja znam ako mi on kaže da su JS i embriji u postupku dobri da su onda stvarno dobri, ne mislim da mi je to rekao onako iz obzira, a što se tiče odnosa doktor-pacijent samo ću reći da svaki put kada mi je bilo teško, kada sam plakala u ordinaciji (kada mi je otkrio vanmateričnu) da me slušao i tugovao samnom. U bolnici bi me zvao po nekoliko puta i zahvaljujući njemu sam znala kakvi su mi nalazi od pretraga koje su mi tamo radili jer mi oni nisu ništa govorili. Ponašali su se kao da to nije moja stvar. Kada sam plakala dok su me vodili u operacijsku oni su stalno ponavljali: "Ovo je ona s umjetne" i na kraju su sestre raspravljale o tome hoće li im se ohladiti kava dok završe moju operaciju... U svakom slučaju strašno. Ovo sam ti napisala ne da bi te razuvjerila nego zato da ti kažem da u groznim situacijama kada sam stvarno shvatila da smo svim doktorima samo broj sam jedino dr. P mogla zvati (i zvala sam ga) po 5 puta dnevno i cvilila na telefon( i sada kada sam bila u bolnici zbog HS) Uvijek bi se javio (i nediljom).
Ako još jednom poželiš razgovor s dr. P. lijepo otiđi, zakaži kod sestre samo razgovor i onda ga pitaj sve što te zanima. Osim toga o svom nalazu spermiograma možeš razgovarati i s dr. Romcem (embriolog) koji može sve detaljno objasniti.
I zapamti, i oni su samo ljudi kao i mi, nekad nesmotreni, sa svim svojim manama, pogriješivi... ali najvažnije da su stručni u onome u čemu ih najviše trebamo... u poslu!
Pusa!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma