Evo još jednog advokata!
Kod Dr.P.sam već 6 godina i stekla sam dojam da voli kad mu se otvoreno kaže što hoćeš i da ne djeluješ nesigurno.
Kad sam prije 3 godine došla na uzv i mrmljala da hoću da mi pogleda jajnike jer sam brijala film da imam policistične odmah me je prekinuo i tražio da se izjasnim što hoću.Tada sam se malo i ljutnula,a poslije sam shvatila da stvarno nisam znala što želim i samo sam njega zbunjivala.
Ako je taj dan imao još nekoliko takvih slučajeva stvarno ni njima nije lako.
A kad sam u 11 mj.2006. došla k njemu nakon IVF poliklinike glasno i jasno sam mu rekla da ne želim stimulaciju koju je on predložio jer je od zadnje prošlo 8 mj.odmah je to uvažio,rekao je da je najvažnije kako se ja osjećam,i da nije problem ako bude više od 2 js da se vrate samo 2 jer imam blokadu od pomisli na trojčeke.
Tako ti ja draga moja predlažem da se vratite kad vam se to malo slegne,kažete što hoćete i da mu pokažete da imate povjerenje u njegov rad i mislim da će svi problemi nestati.
Da sam se ja nakon tog prvog nesretnog puta naljutila i odustala ne bi dočekala da se zagrlimo i poljubimo u čekaonici nakon pozitive bete