Evo da se i ja javim s par riječi ! Prije neki dan sam bila u Cita u dr.P.po prvi put nakon kiretaže ( prirodnim putem nakon 4 god.zatrudnila). Doktor me pregledao, i kad je vidio nalaz MM koji je bio loš, ali nije najgori, pitao me jesam li je stvarno s njim ostala trudna ! Ok, šalio se, nema veze, ali bilo mi je čudno kad je ko iz topa rekao da nema šanse da opet ostanem trudna s takvim nalazom ! Kako zna ? Kako može bit siguran? Odmah mi je predložio dugi postupak, uvalio mi onu skripticu gdje piše cijeli proces.... Malo me pogodilo, ubilo mi nadu....
Sad MM pije vitamine, trudimo se popravit spermiogram ako bude išlo. Ako ne pokušavat ćemo još god dana prirodno ( tako smo se dogovorili ), a tek ako ne uspije krećemo u postupak...Nakon šta sam pročitala njihovu skriptu, i iskustva žena na ovom i drugim forumima čini mi se da je sve ovo prestrašno za organizam, a i psihu. Ja imam 26 , a MM 30 god.
Cito mi se uglavnom čini ok, još se nisam upoznala s ostatkom ekipe, a ja se iskreno nadam da ni neću, a vama svima u postupcima želim malu mrvicu što prije !

Veliki pozdrav

Seala....