drage moje forumasice!

ma htjela bih reci da ja sve vas razumijem sto se tice vaseg odnosa i iskustva sa dr.P. jer kako sam i rekla svi smo mi razliciti i ne bi bilo dobro da smo isti. neke od vas kazu:volim kad mi se direktno kaze u lice sto me slijedi! ja bih se u potpunosti slozila sa vama jer ja sam prva koja ce reci sve u facu i volim isto tako da mi se kaze sve u facu. ja znam da dr. moze imati ovakav i onakav dan ali ako ja, kao pacijent dolazim prvi puta i ne znam ama bas nista o neplodnosti i svim problemima koji to nose, onda ipak moras naci nacina da to nekome saopcis na kulturniji nacin. mene zapravo najvise smeta sto sam ja dakle u privatnika obavila taj pregled ustanovljeno je sto je ustanovljeno a informacije gdje dalje i tko radi tu umjetnu oplodnju nije niti spomenuo. znam reci cete trebala si pitati itd. ali ja jednostavno nisam znala ni gdje se nalazim ni kako se zovem a ne da nesto pitam. mislim da je on trebao bar osnovne informacije tipa;imate par klinika u zagrebu koje to rade preko fonda i nekolicinu koje to rade privatno a jedna od njih smo i mi pa ako se odlucite slobodno se javite bla, bla,bla. sorry cure ako davim ali stvarno je to odradio neprofesionalno a obzirom da sam tvrdoglavi ovan i kad nesto odlucim onda je to tako. ma radije cu i u sloveniju iako sam iz splita ali kod njega NE. svima vama koje ste tamo nemojte zamjeriti i zelim vam stvaaaaarno puno srece i da sto prije postanete sretne trudnice i mame.