-
mvrcelj,
Čovjek treba izabrati ono što je za njega najbolje i ići tamo. Upitna je samo definicija što je to najbolje. Ja ju svako malo mijenjam. Jer se i situacija mijenja. Što se tiče dr. P. dijelim mišljenje s tobom, ali i s drugim curama s foruma. Ovisno o tome kakav mi je dan, koji puta volim čuti direkt u glavu, a koji puta ipak očekujem malo taktičnosti. I možda naivno očekujem od doktora da prepozna kad što može "bubnuti".
Moram priznati da mi je najneugodnije iskustvo bilo u MB i to na dan transfera. Ja sam žensko, i dosta plačem (pa možda nisam objektivna), ali zato MM stoji čvrsto na tlu s dvije noge i njemu je to bilo toliko traumatično da je rekao da se osijecao kao kad smo saznali da sam imala spontani. Tako da na moj rang listi bisera dr.P nije na vodečem mijestu.
Kako sam isto iz St stalno razmišljam gdje, kako, i kombiniram. Krenuli smo na VV, pa smo bili nestrpljivi, probali malo u Mb, a ove godine planiram kombinaciju Cita i Mb. Slijedeće tko zna. Ovisno o inspiraciji, volji za putovanjem, financijskoj situaciji (moram priznati da mi je dr. L još uvijek na vrhu pozitivne liste).
Malo sam razdužila. Htjela sam ustvari objasniti zašto Cito. Dr. Romac je vrhunski biolog i kod IVF/ICSI on je bitan, ako ne i bitniji od ginekologa. Da bi skinula nervozu oko odlaska kod dr. P prešla sam u suprotnu smjenu kod dr. Š. Malo mi je bilo neugodno, ali kad smo se zadnji put sreli objasnila sam mu svoje razloge i rekao mi je da zašto uopće brinem o tome - da su oni ista kuća. Jako važno je kad si u postupku da si smirena, a meni pripomaže da sam kod kuće, u svom stanu, okružena svojim prijateljima sa kavicom na rivi (uskoro će!).
A najbolji doktor će biti onaj koji mi napravi bebu, pa makar i vikao na mene
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma