Ja bi htjela potpisat i Danielu32 i Luce_st. Meni je činjenicu da MM i ja vjerojatno nećemo prirodno dobiti bebu objasnila moja dr. opće prakse kad je vidila spermiogram MM-a (uopće nije katastrofalan, ali evo nas obijamo vrata MPO-ovaca već 5.-tu godinu) plus moje neredovite cikluse. Rekla je to vrlo obzirno. Mislite da nisam došla do auta plačući? Moja poanta je - rekli vam blago, rekli vam šokovito - bottomline ostaje isti i teško ga je provarit. Ja sam ipak naklonjenija pristupu - u glavu, najgori mi je pristup lažnih nadi i biće 100% - ja sam takav tip i inače, skeptik, pa kad mi neko kaže ja ću riješit vaš problem, u meni odmah sumnje i zatre se i ona mrvica nade koja bi možda narasla da mi netko kaže tipa pokušat ćemo, šanse su vam tolike i tolike itd. Najviše se uzjogunim i nekako imam dišpet kad mi kažu - jako je loše. Najmanje se nadam kad mi kažu - sve vam je odlično (čula sam to toooliko puta, a ništa). Svaki čovjek je drugačiji i tvoja odluka da se ne vraćaš tamo gdje ti pristup nije dogovarao je prava za tebe. A Luce_st potpisujem u dijelu da to ide ciklički - čas više odgovara ovaj, čas onaj... Meni je barem tako, ali vjerujem da se tu perkica ne bi složila
. Ma, bitno je pronać nekoga ko ti paše, bilo trajno, bilo privremeno, a kad ne paše, onda promijenit, ne ić kontra sebe.