Citiraj bibai prvotno napisa
Ja mislim da je stvar njegove dobre volje da ti daje recepte i uputnice po naputku privatnika jer sve to možeš platiti (i briseve i urin i urinokulturu),a i lijekove možeš kupiti na privatni recept koji će ti privatnik napisati.
Ma da nebi, a ja sam duzna htjela ili ne placati svaki mjesec za zdravstveno ...jelda?
Di je tu logika, placas zdravstveno ne jer to zelis nego je po zakonu RH moras i onda ti dodje jedan nabrijani socijalac kojem su svi krivi sto nema mogucnosti otvoriti privatnu praksu i radi ti probleme.

Tako sam i ja imala problema ali sam mu zaprijetila da cu ga prijavit pa se spustio na zemlju:

Evo kako je kod mene bilo:

Cim sam zaznala za trudnocu dijagnosticirana mi je escherichia - Sedimentacija urina besprijekorna, urinokultura naravno pokazala escherichiu ....... da bi nakon toga moja privatna ginicka trazila da svaki drugi mjesec ponovim ove iste pretrage kako se nebi ponovilo oboljenje i na sljedecem pregledu nalazi pokazali: Sedimentacija pokazala bakterije a urinokultura sterilna i sada kada sam trebala napravit zadnje pretrage socijalac se poceo bunit da mi nece dati obadvije uputnice nego da prvo napravim sedimentaciju pa ako ne bude u redu onda ce mi dat urinokulturu :? ...Ali sam popiz...a i lijepo odrzala monolog da mi se ne hoda po bolnicama u vrijeme gripa i da ne mogu izac iz firme kad se meni prohtije te mu predocila prvi i drugi nalaz sedimentacije ( tu sam ga dotukla ) pa se se malo poklopio po usima i napisao obadvije uputnice