Ko je dobar neuropedijatar u Sarajevu - ima li iko iskustava :?
hvala na odgovorima
Ko je dobar neuropedijatar u Sarajevu - ima li iko iskustava :?
hvala na odgovorima
ne znam za neuropedijatra, ali posto vidim da imas iskustva ko je dobar PEDIJATAR u sarajevu. imam bebecu od 1,5 mjeseci i groznog pedijatra koji se uci na nama, pa bi htjela da ne lutam otici kod nekog provjerenog.
inace trebali bi uraditi uzv srca (beba malo ranije rodjena, mala kilaza. ali odlicno napreduje samo sto ima neku cudnu ponekad kad jako place boju koze)
unaprijed hvala
pozdrav
Neznam nažalost ni jednog u Sarajevu ali ako ti što znači znam jednog odličnog u Zenici a utorkom dolazi u Dom Zdravlja Kakanj.mljekarica prvotno napisa
Btw. i mene zanima dobar pedijatar u Sarajevu jer će mi trebati od drugog mjeseca jer se selim u Sarajevo.
Zgembo i Slonicu - sve sam vam napisala u PP-u.
Pozdrav
EVO DA SAMA ODGOVORIM NA SVOJ TOPIC - za sve one kojima bude trebalo:
Neuropedijatar kojeg su mi preporučili je dr. Zupčević - za njega kažu da je najbolji u SA. Radi na pedijatriji i privatno poslijepodne.
što će ti neuropedijatar?slonić tonić prvotno napisa
Grendi ma ne tražim ja neuropedijatra (hvala Bogu) već pedijatra.grendi prvotno napisa
joj baš si me prepalaslonić tonić prvotno napisa
![]()
![]()
eh moje sarajlije,
Ja znam za dva tri pravo dobra pedijatra a to su Dr Lutvo Hodzic na kosevskom, zatim Dr. Ibro Spirtovic u koloniji i Dr. Fatima ne znam prezime u Hrasnom ili Malta nisam sigurna ali znam za ovu dvojicu jer sam ja malenog vodila njima i jako su dobri i iskusni Lutvo pogotovu jer je radio na pedijatriji godinama pa sad ima privatnu ordinaciju i apoteku a Ibro radi i na ilidzi u domu zdravlja a i ima privatnu ordinaciju kuci u koloniji.
pozdrav mojim sarajlijama.............