tražiti od Rode da sve to navedeno promijeni me podsjeća na ono kad uđeš u brak, pa onda tjeraš ili očekuješ od partnera da se mijenja.
sami biramo gdje ćemo i s kim ćemo.
ja samo ocekujem od "partnera" da bude iskren, kakav god da je, u konkretnom od Rode da stane ispred a ne iza svojih urednica i tekstova objavljenih na njenom portalu, tj. da se prestane svako malo opravdavati da to nije "sluzbeni stav" udruge na portalu koji sluzi za promoviranje ideja iste te udruge, od strane clanica te udruge, koje ni u ludilu ne bi objavile nesto sto se kosi s sluzbenim stavom udruge, bio to njihov (osobni) stav ili ne.

a ako i dobijem odgovor uredjivacka politika lista
pa da, mislis da bi ijedan novinar nacionala smio nesto afirmativno objaviti o sucu turudicu ? pored pukija zivog ?

mene zapravo zanima da li jednako zustro preispitujete i komentirate stavove i uredjivacku politiku portala ostalih Udruga, bilo kojeg profila, u RH na njihovim forumima
preispitujem. i sto sad?

i zanima me sto biste vi ucinili da ste urednik nekog portala ili rubrike i da netko od vas trazi da mijenjate/brisete tekst
nedavno sam kao postavljacica topica dozivjela tu neugodnost da su postovi jedne forumasice bili ispunjeni antisemitskim izjavama. niti sam admin, niti moderator tog foruma tj. podforuma, niti je moje da branim nekome da pishe ono sto hoce. mogla sam se pravit blesava i sutjeti na njene rijeci. no ja sam osjetila ne samo potrebu (kao postavljacica topica) se ograditi od takvih izjava, nego sam njen govor mrznje pobijala cinjenicama. sve sam ucinila sto je bilo u mojoj moci - kao obicne forumasice. ne toliko da uvjerim doticnu forumasicu, nego da ostali sudionici (il citatelji) uvide da ne dozvoljavam da se "moj" topic koristi za niske i uvrijedljive postove.