-
Mogu ja nešto upitati, jest OT, ali STVARNO nije u zloj namjeri...
Koji je motiv provođenja vremena i trošenja energije negdje gdje vam klima ne odgovara (MOLIM nemojte ovo patetično proglasiti "tjeranjem s foruma", ja samo postavljam pitanje jer me doista zanima)? Shvatila bih da se s većinom stavova slažete i da vam atmosfera odgovara i da se netko pobuni kad mu NEŠTO ne paše (kao npr. sorci koju je pogodilo ovo s carskim rezom, što razumijem), ali ja primjećujem jedne te iste ljude kako se na xy tema javljaju gotovo isključivo zato da bi Rodu proglasili sektom, agresivno nastrojenom, ovakvom, onakvom...Onda započinje preuveličavanje i patetika (već poslovično "vi me proglašavate lošijom majkom jer ne dojim/rodila sam na carski/dijete mi nosi jednokratne" - zanimljivo je da to nitko nikad nije rekao, osim upravo tih uvrijeđenih majki - eto vlastitog primjera, ja koristim jednokratne pelene i uopće ne mislim da sam time lošija mama od neke cure koja koristi platnene, niti sam primjetila da mi se to na ovom forumu imputira).
Zašto postavljam gornje pitanje...Zbog nekolicine osoba kojima je preko 50% postova usmjereno na konstantno huškanje protiv Rode...Imala sam prilike vidjeti 2 popularna roditeljska foruma o kojima uopće nemam dobro mišljenje, klima na njima mi ne paše i ne slažem se s većinom stavova koji se tamo iznose. Smatrate li da bi bilo u redu od mene da se registriram na te forume i osobama koje tamo pišu konstantno nabijam na nos kako su u zabludi, kako imaju krive stavove, kako su bijedni...?
Koji je to poriv? Molim vas, objasnite mi...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma