narucila sam se u petak za solarij pa me eto zanima dali postoji kakva stetnost buduci da dojim bebu, skoro ce joj godina dana.
nekako po logici mi se cini da nema veze sto dojim, ali ipak da pitam mozda netko misli (zna) drukcije
narucila sam se u petak za solarij pa me eto zanima dali postoji kakva stetnost buduci da dojim bebu, skoro ce joj godina dana.
nekako po logici mi se cini da nema veze sto dojim, ali ipak da pitam mozda netko misli (zna) drukcije
ja mislim da nema nikakve zapreke, jer dfa ima onda se ne bi smilo ni na sunce izlaziti![]()
nema nikakve veze, jedino što ti se od topline mogu proširiti mliječni kanalići pa da ti eventualno mlijeko malo procuri.
ponesi maramicu!
jupiiiiiiiiii a ja nisam ni postavljala pitanje jer sam bila sigurna da se ne smije :D
baš ste me obradovale jutros![]()
jel' onda ovo još jedan 'narodni' lijek za riješit se zastoja?apricot prvotno napisa
![]()
pa, ne bih ti baš preporučila da ležiš TOLIKO dugo![]()
e baš me to već danima zanima,hvala curke :D
Bravo za pitanje, i mene je to zanimalo.
Daklem, neću biti bijela kao sir :D
kako sam ja bijela,mislim da takav sir ni ne postoji
![]()
ima, ima, zove se k2007ruža prvotno napisa
![]()
k2007 prvotno napisa
ova ti je dobra![]()
jeste se zabavile![]()
evo malo sam dobila boju,pa nisam više bolesno bjela,šetnja je ipak dala rezultata i na ovaj način. :D
a jel triba zaštititi bradavice
Ne treba. One su ionako jače pigmentirane od ostatka kože tako da imaju prirodnu zaštitu. Ja sam ih samo namazala s Bepanthenom prije sunčanja, čisto radi njege.kurioža prvotno napisa