Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: dojenje nakon operacije dojke

Datum pristupanja
    May 2006

Početno dojenje nakon operacije dojke

Zanima me ima li netko iskustvo slično mojem... Operirala sam dojku prije 6 godina i prije godinu i pol rodila. doktori su savjetovali ne dojiti... sad je drugo dijete na putu i ja još razmišljam da li da napravimo isto što i s prvim ili da ipak pokušam dojiti, možda i samo na jednu dojku. Koje još doktore mogu konzultirati , a koji bi se u to razumjeli. (moja doktorica nikad nije imala takakv slučaj..)

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dojenje samo na jednu dojku je moguće.
    probaj naći nekog liječnika koji je malo više "prodojeći"

puno mama doji samo na jednu dojku iz raznoraznih razloga. neke bebe preferiraju samo jednu dojku.

ja bih na tvom mjestu pokušala možda se iznenadiš kako ćeš lako uspjeti

evo malo za surfanje:
    http://www.kellymom.com/bf/concerns/...t-surgery.html

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Mamita prvotno napisa
    puno mama doji samo na jednu dojku iz raznoraznih razloga. neke bebe preferiraju samo jednu dojku.
    evo jedne mame koja svoje 22 mjesecno dijete vec godinu dana doji samo na jednu dojku.

u lijevoj je uvijek nekako bilo manje, ali uspjeli smo izgurati nekih 10-ak mjeseci. nakon toga ju vise nije htio, ali jos uvijek zdusno prihvaca desnu.

ima dana kada je samo na cici i potpuno mu je to dovoljno.

stoga ne brini.
    pokuasaj naci, kako ti rece Mamita, nekog prodojeceg pedijatra i prosurfaj malo.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

probaj doći do dr. Milana Stanojevića - mislim da je on na Sv. Duhu ali na odjelu za ginekologiju i porodništvo - nisam osobno imala iskustva s njim, ali čovjek piše odlične članke

A drugo bih preporučila dr. Nevenu Letica-Protega - ona je voditeljica Odjela za intenzivnu terapiju novorođenčadi i nedonoščadi Klinike za ženske bolesti i porode u Zagrebu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •