a moram reć da sam sama kriva i sad sam očajna! Naime kroz zadnja dva tjedna svekiji su ga par puta vodili u šetnju i nosili sa sobom adaptirano (kao za svaki slučaj).. Kad sam skužila da mu umute 220 ml, umjesto nešto sitno samo dok dođu do doma više ne dajem dijete nikome. ne želim vas zamarati privatnim problemima i svim pritiscima, mislim da ste imale to priliku i pročitat, samo me zanima kako ga vratiti na siku???? Moram napomeniti da Petar hoće dojiti, ali jednom/dvaput dnevno neće pa neće... i vrišti sve u šesnajst... Danas sam se probala izdojiti, ali to meni jednostavno ne ide
Nisam niti 20 ml izvukla.. Muka mi je na silu gurat sisu u usta, strah me da mu ona ne postane "traumatična" . I još nešto, može li netko, meni neznalici, objasnit kako mogu skužit da ga muče zubići?? Desni su mu malo pobijelile, ali čini mi se da nije natečeno.. Tješim se i povezujem štrajk sa zubićima.. Naravno, najveći mi je horror da će mi se početi smanjivati količina mlijeka... I još nešto. Do prije dva tjedna bio je isključivo na prsima, ali kad sam dobila menstruaciju (2 puta), prvi dan nije htio moje mlijeko, pa smo dali bočicu, nasreću samo jednom prvi dan menstruacije..
Znam da mi je post zbrda-zdola, ali i ja se tako osjećam...