Ako pijem taj caj(negdje procitah 2 zlicice anisa i 2 komoraca u litru vode), da li ce pomoci bebici ak ima grceve?
Da li povecava produkciju mlijeka?
Ima li smisla to piti?
Ako pijem taj caj(negdje procitah 2 zlicice anisa i 2 komoraca u litru vode), da li ce pomoci bebici ak ima grceve?
Da li povecava produkciju mlijeka?
Ima li smisla to piti?
Ako ti u to vjeruješ, ako ti je ukusan i ako ćeš se uz njega bolje osjećati, slobodno ga pij.
Ne postoje dokazi za išta od ovoga što si ti navela: sve je to marketinški trik.
Ali, neće ni škoditi, sasvim sigurno.
Znači, možeš ga i piti, ali ni ne moraš: djetetu kroz tvoje mlijeko neće pomoći, ali ni odmoći.
to sam i ja kao mlada trudnica pročitala, nabavila i nisam vidjela nikakvu posebnu razliku (za dojenje je bitna tekućina) ali je čaj jako ukusan i nastavila sam ga piti- hoću reći pijem ga još ubvijek povremeno i svakome kome sam ga nudila se svidio..
kupila sam ga u rinfuzi i miješala pola pola
ma i mislila sam iz rinfuze, hippu nis ne vjerujem. A ak ni ne pomaze ni ne odmaze onda mi je svejedno. Pa cu razmisliti ima li smisla traziti biljnu apoteku.![]()
ja sam kupila na placu - i stvarno je fini
Ti čajevi su ukusni, lijepo mirišu... tako da će ti se sigurno dopasti.
Samo ih nemoj puno zaslađivati: em da se ne udebljaš, em da ne postaneš dobar medij za gljivice.
ja sve čajeve pijem bez šećera
a ja volim slatko, i koji kg mi ne bi skodio ovakvoj suhonjavoj, ali sam i privlacna gljivicama pa ga necu sladiti. Samo ne znam dal cu ga moci gutati.
![]()
šta si mandule operirala?
jesam,prije 24 godine. Ma fuj mi je nezasladjeno.