Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 60

Tema: Bračni krevet!!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Bračni krevet!!

Trebali bi kupiti bračni krevet i ne znam od kuda početi???
    Meni je lijepo i drvo (bijelo ili sive boje),a lijepi su nam i metalni.
    Navodno metalni nisu dobri za zdravlje-a zašto :? ?
    Dali bi 4,5-5000 kn bilo dovoljno za krevet i madrac??
    I koji madrac??Obadvoje smo super tonske težine .
    Dali se isplati raditi po mjeri krevet?
    Ako tko ima svježa iskustva....ja čekam

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

željezni nisu dobri zbog zračenja, javit će ti se kompetentniji po tom pitanju; a i navodno se brzo rasklimaju pa škripe (osim valjda onih superturbokvalitetnih).

madraca imaš od recimo 2000kn pa do 12 000; ovisi kaj hoćeš (one jeftinije sam zanemarila, mada imaš i tih - npr. oni na napuhavanje su oko 400kn; ma bio je cijeli topic o madracima, probaj potražiti - to je cijela nauka).

mi smo trenutno u fazi kupovanja madraca, i sad žicam MMa da napravi i novi krevet, ovaj mi se više ne sviđa . i sad mi je pala napamet jedna "pametna" da naprtavimo krevet viši nego kaj je normalno, a da ispod budu ladice...jel ima netko slučajno tak nekaj? kak vam to zvuči? :?

sorry, malo sam ti se ubacila na temu

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

past ćeš i slomit ćeš kuk........

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

bum si napravila ogradicu

a kad smo već krenuli u revijalnom tonu....ako imaš željezni, može te strefiti grom :shock:

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj anki prvotno napisa
    željezni nisu dobri zbog zračenja, javit će ti se kompetentniji po tom pitanju
    :shock: :shock: :shock:
    Ja molim da se ne javi nitko, jer trenutno nemam love kupiti novi krevet, pa taman da se javi i stručnjak iz NASA-e.
    Krevet smo kupili prije 3,5 godine i platili ga 6000kn s madracem i to u čast dolaska male princeze, a kako bi u sobu stao i kimbić pored kreveta.
    Imamo bijelo-crnu sobu i jedino smo mogli upasirati crni željezni krevet.
    Koma. Pa ne zrači, valjda? Ne, ne tražim odgovor dok se ponovno ne operjam s lovom .

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

u pitanju je faradejev kavez, ali da objasnim ne znam

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ako si u faradejevom kavezu grom te sigurno nece strefiti - ali to nima nikakve veze sa metalnim krevetom jer krevet nije Faradejev kavez.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

a jel neko isprobo vodeni

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne mogu nikak naći topic o madracima, a trebala bi mi pomoć jer smo trenutno u tome:

- isto smo u supertonskoj kategoriji i željeli bismo madrace da budu tvrdi i da se ne raspigaju brzo, pretpostavljam da ne bi onda trebali imati federe

- željeli bismo i čvrst okvir kreveta, da se ne raspadne u roku godine-dvije; jel onda bolje uzeti drvo ili što drugo?

- gdje da to sve nađemo?? Kakve su cijene?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Zasto ne zeljezni - mi svi spavamo na zeljeznom????

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Zato jer se čuje kad se sexate.
    Mi ga imamo i to mu je jedina mana.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj LeaB prvotno napisa
    Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Zato jer se čuje kad se sexate.
    Mi ga imamo i to mu je jedina mana.
    Sex??? Sto je to??? Ha ha ha.... H spava s nama pa vec dugo taj krevet ne skripi

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Evo mog iskustva, nedavno smo kupili novi krevet ... ustvari nas prvi krevet jer smo do sada spavali na jesnom madracu na podu.
    Od stolara smo narucili hrastov krevet dimenzija 160*200, on garantira da ce krevet nadzivjeti nas -- 1.400,00 kn
    Madrace smo uzeli u Perfecti, kao njihove najjeftinije cca 800 kn/kom - tvrdi su, imaju zimsku i ljetnu stranu, i mi smo teska kategorija. Na istom mjestu smo uzeli i podnice, letvice su fleksibilne -- 450 kn/kom
    Dakle ukupno nas je to izaslo nekih 4.000,00 kn

Inace stolar uz krevet daje i podnice, letvice povezane trakom (ne znam kako bih drugcije objasnila) tako da nije potrebno uzeti podnice posebno.
    Evo linkova:
    Podnice
    Madrac

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

MM je napravio sam naš krevet. Slučajno je ispao malo viši i to mi je bilo super kada sam bila trudna jer sam samo spustila noge s kreveta i lagano mogla ustati...

Ispod kreveta nismo napravili nikakve ladice, ali se MM dosjetio pa je namontirao dva reflektora ispod pa kad upalimo po noći svjetlo ispada lijepo prigušeno i nikome ne smeta za oči... 8)

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj lejla prvotno napisa
    Ako si u faradejevom kavezu grom te sigurno nece strefiti - ali to nima nikakve veze sa metalnim krevetom jer krevet nije Faradejev kavez.
    ah, nisam dobro napisala tj. proucila taj topik

na topiku "metalni krevet" sam procitala o tome.

radi se o tome da se sva elektromagnetna zracenja od takvog kreveta mogu stopirati ako se napravi Faradejev kavez.
    to se postize metalnom mrezom ispod tepiha/kreveta.

pogledajte na top topiku

ja se brinem zbog metalnih opruga u madracu (dzepicaste su strukture sto je kud i kamo bolja varijanta) a onaj celi od latexa mi je bio preskup.

sada sam videla postoji neka presvlaka sa srebrnim nitima koja bi sprecila elektromagnetna zracenja.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

mi smo kupili krevet, podnicu i madrac pred nekih 8-9 godina u mercatoneu. to je tada tamo bila neka kao viša klasa i sve nas je izašlo nekih 4000kn. krevet se super drži, niš ne škripi. podnica je isto ok, od daščica je. madrac je otišel kvragu. sad trebamo novi.

ovakva su naša saznanja do sada (intenzivno tragamo već nekih 3 tjedna). nama treba madrac dimenzija 160 x 190, tak da znate otpr. kad već pišem cijene

- kika - dosta veliki izbor - takve su i cijene - od recimo 1800kn za tu dimenziju pa nadalje. sve se može isprobati, ali nam je prodavač rekao da je to ko i s parfemima, probaš 3 i onda je za taj dan dosta . oni imaju i vodene krevete, cijene su im od 12000kn pa nadalje; meni to nije niš posebno, u nekima se čuje bučkanje, a najgore od svega mi je to kaj ih moraš održavati nekim posebnim sredstvima da se ne stvore alge; mislim da neki (ili čak svi) imaju i neke motore koji zuje.

- solidum - nekoliko ducana sa raznim proizvođačima, u jednom su nam nudili neki kao "najbolji omjer cijene i kvalitete" za 4500kn. niš posebno

- velesajam - isto par ducana + mali hram tempura. prostorija u kojoj su dva kreveta, legneš se, zatvore te, ugase svjetla,puste reklamni tekstić i prezentiraju ti svoje madrace i neke lude podnice. simuliraju plijetanje rakete, lebdenje u svemiru....malo smješno, ali fakat ugodno.

- shoping centar prečko - sad sam zaboravila kak se zovu; mislim da hitex ili tak nekak - cijene do 4500

- hespo - sesvete - isto oko 4-5000kn

- tkalčićeva. kod kaptol centra, 4500kn

- i zadnje smo našli neku firmu koja kao isto radi tempur madrace, ali su osjetno jeftiniji, meni je to malo sumnjivo; vele da je isti proizvođač iz švedske, samo da je oni tu režu pa je zato kao jeftinije te još nismo isprobali....

ah, da....da ne zaboravim sitnicu tempur košta 11500kn - 10% za gotovinu , a ovaj "kao tempur" 8800kn - 20% za gotovinu.
    uglavnom, meni je živa koma isprobavati tak te madrace jer su mi svi isti, a i svi su bolji od ovog čuda kaj imam doma, tak da stvarno ne znam kak odlučiti....u tempuru se jedino osjeti razlika, fakat je drukčiji, ali je i cijena zato :shock: :shock: :shock: doduše, daju 15god garancije, pa može biti utjeha da si onda tih 15 god valjda miran.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Evo još jednih kupaca kreveta, ali mi smo navikli na prostranost, pa me zanimaju kreveti barem 180-190 x 200. Zna li netko gdje, kakvo i pošto?

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja preporučujem stolare, mi smo kupili 180x200 i super nam je :D

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

srećice, daj nam stavi fotku svog kreveta, pa da napravimo stolaru prometa....gle kolko nas je bez gnijezda

melanija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Mi smo prije godinu dana dali napraviti krevet i ja sam inzistirala na ladicama ispod.
    Ne mora zbog toga krevet nimalo biti viši a ladice su zapravo obična vrata na bočnim stranicama koja se prema dolje otvaraju i imaju na vrhu magnet da se mogu zatvoriti a na podu je samo obična šperploča.Dakle ništa se ne izvlači vani.
    Tu stane hrpa stvari i zapravo ne kužim zašto inače ne prave takve krevete nego smo se ubili svuda tražeći i niti jednog ne našli.
    Ima jedan u Kiki al neke male ladičice pa se izvlače što je blesavo jer moraš imati dva metra slobodna sa strana kreveta da bi ih mogao izvući.
    Zato su jako u modi nekakvi plitki kreveti na samom podu??? Valjda da se lakše diše prašina sa poda.
    Postoje i oni kreveti što izgledaju kao kauč i svaka se strana može podići u zrak a ispod milina od prostora za stvari ali se oni brzo razškripe.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

anki dali su te cijene za 1 madrac 180x200??
    Ja sam čula da je bolje kupiti 2 madraca nego jedan...nemam pojma.
    Perfecta su navodno super i Bernarda.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

za jedan madrac 160x190

mi smo pitali da li je bolje jedan ili dva madraca i u principu su svi skloniji preporučiti jedan, osim ako ne mislite kupovati podnice na podizanje, onda morate imati 2. ako imaš dva madraca, onda imaš onu rupu između koja nekome može smetati, ali i ne mora, ovisi o vama. dva madraca imaju smisla ako hoćete različitu tvrdoću. mislim da je to skuplja varijanta. a ako si mislila zbog noćnog meškoljenja i kotanja, navodno da to ne smeta kod ovih kvalitetnijih tj. ti ne bi trebala osjetiti prevrtanje partnera iako ste na istom madracu.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Uglavnom...ta kupovina će nas skupo koštati ,blago nama!
    Kada kupimo (a neće to biti brzo ),obavijestit ću vas.

Početno

željezni nisu dobri zbog zračenja, javit će ti se kompetentniji po tom pitanju
    Osim ako spavaš u Faradyevom kavezu..onda si siguran ko u kolijevki

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mi smo kupili drveni okvir u bijeloj boji nekih 800 kn, dvije podnice po 350 kn i madrac 1800 kn...sveukupno 3300 kn...

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa
    Evo još jednih kupaca kreveta, ali mi smo navikli na prostranost, pa me zanimaju kreveti barem 180-190 x 200. Zna li netko gdje, kakvo i pošto?
    Ja sam već mislila da smo mi jedini koji traže takav "prozračan" krevet.

Ima ih ponajviše u dimenziji 160x200. Kao da je sramota imati još 20 cm prostora više u krevetu . U tvrtki, mislim, Euronam imali i krevet dimenzija 180x200 sa sandukom ispod, ali izgledao monolitno i golemo kao SuperAndrija.
    Mi našli, onakav kakav nam se sviđa u salonu Perfecta, cca 2000 kuna bez podnice i madraca (oni relativno niski kreveti s okvirom naokolo, ukupna dimenzija 210x230 cca) i to što mi se sviđa kod njega je potkonstrukcija koja ima 4 noge na poprečnim nosačima ispod najvećeg opterećenja (važan parametar, kako je oslonjena konstrukcija!, uvijek pogledati krevet ispod - ako je podnica oslonjena samo na 4 kutne točke, a 5.-e nije bilo mogao bi se toliko prognuti u sredini da bi se spavači mogli kotrljati - slučaj mojeg prijašnjeg kreveta)

Uz madrac s džepićastim oprugama, ovaj naš aerodrom mi ulijeva toliku ugodu i relaksaciju da bih se po cijele dane samo "kravila" po njemu....kao Leda s nekim tamnoputim labudanom

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Virgo hvala! To je baš nešto za nas. Još me zanima taj okvir je u razini kreveta, nije neka ogradica? Gdje je njihov salon?

A tamnoputi labudan, hm, hm....

Početno

Perfecta, mi smo bili u njihovom salonu na Velesajmu.

Krevet, ovakav: http://www.perfecta.hr/index.php?pag...id=17&p_id=158

Može bez ičega iza uzglavlja, može uz ovakav zid, može sa jastucima..kako želiš..

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Hvala Virgo. Imas li kakvu preporuku za madrac?

Početno

Od svih isprobanih apsolutni pobjednik u mojem natjecanju: Hespo ekskluziv, s džepićastim oprugama, meni optimalne tvrdoće. Najprije kupili 2 90x200, padala sam u rupu u sredini, nedavno promijenili u 180x200. Po mojoj procjeni nešto tvrđi i krući, ali krasan za osvježavajući odmor. Zbog džepićastih opruga, krute podnice i dobrog oslanjanja iste apsolutno se ne prenose "valovi" okretanja partnera u životu pa tako i u krevetu. Jedini bug velikog madraca je njegovo provjetravanje. Težak je kao olovo i nije ga samo tako okretati, za razliku od 2.

Imala sam na drugom krevetu podnicu s nizom paralelnih letvica..slično kao latoflex i 2 madraca, tvrđa od hespovih i na tim smo se podnicama zbog tvrdoće madraca (pošto su letvice u luku) klackali...grozno!!!! Prema mojem poznavanju temeljenja na elastičnim podlogama, za ovaj hespo, ma štogod svi prodavači madraca rekli, najbolja mi je obična ravna podnica koju smo mi načinili od 2 građevinske panelke.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Hvala Virgo, pravi savjeti. :D Ovak' ću ja skakat po svom novom krevetu.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Virgo, koja je cijena tog Hespo madraca?

Isto tak, jel za takav veliki madrac treba biti jedna podnica ili dvije manje??

Gdje da kupimo neki dobar okvir za krevet da bude od drveta, čvrst i ne baš da košta više od 2-3000 kn?

Je li razlika između dva manja madraca i jednog veliko čisto u provjetravanju i preokretanju ili ima još neka caka koja prevagne na jednu ili drugu stranu?

Početno

3500 kn cca.
    Mi imamo dvije. Bitno da su krute i dobro oslonjene. Da ne klampanaju dok se vrtiš po postelji.

Od drveta tako jeftino..hm..nigdje?
    Od iverala već da i to svakakvih stilova..nije bitna krutost kreveta, jer mahom okviri nisu kruti nego su ukras..nego da je podnica dobro oslonjena na stabilnu potkonsrukciju.

Meni je bug samo okretanje pošto ne volim stjenice i buhe
    Ako nemaš invazore u krevetu i ne smeta ti rupa, 2 su jednostavnije rješenje. Ako želiš maksimalnu udobnost i da tvoj voljeni u posezanju za tobom ne padne u provaliju..onda jedan veliki.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

željezni nisu dobri zbog zračenja, javit će ti se kompetentniji po tom pitanju; a i navodno se brzo rasklimaju pa škripe (osim valjda onih superturbokvalitetnih).

madraca imaš od recimo 2000kn pa do 12 000; ovisi kaj hoćeš (one jeftinije sam zanemarila, mada imaš i tih - npr. oni na napuhavanje su oko 400kn; ma bio je cijeli topic o madracima, probaj potražiti - to je cijela nauka).

mi smo trenutno u fazi kupovanja madraca, i sad žicam MMa da napravi i novi krevet, ovaj mi se više ne sviđa . i sad mi je pala napamet jedna "pametna" da naprtavimo krevet viši nego kaj je normalno, a da ispod budu ladice...jel ima netko slučajno tak nekaj? kak vam to zvuči? :?

sorry, malo sam ti se ubacila na temu
    Mi imamo IKEIN bracni krevet an kat (sa otpiljenim nogama pola metra), a ispod su anm vjesalice za odjecu, dviej kutiej stvari, komoda ... a klinciam je zgodno kao kucica za igru.
    Svidja nam se to rjesenje.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj (maša) prvotno napisa
    Mi smo kupili drveni okvir u bijeloj boji nekih 800 kn, dvije podnice po 350 kn i madrac 1800 kn...sveukupno 3300 kn...
    Gdje ste kupili okvir???Dali je to čvrsto??Imaš slikicu?I koja je mjera?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Mi kupili madrace u Perfecti, Galaxy, mislim da smo da platili negdje između 4000 i 5000kn (ne sjećam se više) i fenomenalni su. Čak i onih 20 cm na kojima spavamo kad se dijete raširi po krevetu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

IKEA, bracni krevet na kat?!
    Zvuci zanimljivo i prakticno!

A, koliko su veliki ti kreveti?!
    Mi cemo morati 'malo' nasu sobu pretumbati, pa ova ideja jako dobro zvuci?!

Navikli na barem 160x200 !!
    Nije da smo ogromniii, nego Ela spava s nama!

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mel prvotno napisa
    IKEA, bracni krevet na kat?!
    Zvuci zanimljivo i prakticno!

A, koliko su veliki ti kreveti?!
    Mi cemo morati 'malo' nasu sobu pretumbati, pa ova ideja jako dobro zvuci?!

Navikli na barem 160x200 !!
    Nije da smo ogromniii, nego Ela spava s nama!
    velicina je 160 x 200
    POgledaj malo link na fotke u mom potpisu, na fotkama sa rodjenja Vedrana se vidi krevet dijelom (to je jos u straom stanu, prije 6 godina - od tada je krevet uspjesno prezivio jednu selidbu i jos nas dobro sluzi)

POgledat cu, mozda imam jos koju fotku pa da ju negdje stavim.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala !

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

hvala !
    Direktni link je http://www.angelfire.com/va3/vanja0/stan.html , a fotka je 21. odozgo (nemres fulati, jedina s krevetom).

Ne zaboravi da je on originalno visi, mi smo odrezali sve noge i lojtrice cca 50 cm. Ovak nam taman stane odjeca i komoda ispod, a ni nama nije klaustrofobicno spavati gore (mozemo normalno sjediti na krevetu ,a da nam strop nije na 1 cm iznad glave).

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tatek, super vam je stan

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj MalaSirena prvotno napisa
    tatek, super vam je stan
    hvala, trudili smo se dosta oko njega
    sad je u njemu nesto veci kaos, jer nas je sad cetvero, a onda kad sam to fotkao bili smo jos u troje.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

8)
    bas ste prakticni, svaka pohvala...
    odlicno ste rijesili organizaciju stanovanja!

A, sto se moze, najprije smo MM i ja bili solo nevjencani, a onda jos neko vrijeme vjencani bez djece, pa smo si ugadjali: metalni krevet, ravni bench+utezi, vreca za box, role, ... a sve uzima punoooo prostora....

A, sada smo nas troje i sad je druga prica

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

A, sada smo nas troje i sad je druga prica
    A sad znas i sto te ceka kad vas jednom bude cetvero!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da... jednom! Ma hocemo u planu je i drugo..valjda u petoljetki ce doci i cetvrti clan nase obitelji !!!

A, onda cemo svi na krevet na kat !!! 8) Naravno, najprije treba kupiti krevet na kat..

Lila ha avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Samo se na trenutak vraćam na metalni krevet - NIKAKO - mi kupili skupi i navodno dobri, a sada 4 g poslije škripi ko lud, tako da misim da nam susjedni upisuju recke

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj † Virgo30 prvotno napisa
    Od svih isprobanih apsolutni pobjednik u mojem natjecanju: Hespo ekskluziv, s džepićastim oprugama, meni optimalne tvrdoće. Najprije kupili 2 90x200, padala sam u rupu u sredini, nedavno promijenili u 180x200. Po mojoj procjeni nešto tvrđi i krući, ali krasan za osvježavajući odmor. Zbog džepićastih opruga, krute podnice i dobrog oslanjanja iste apsolutno se ne prenose "valovi" okretanja partnera u životu pa tako i u krevetu. Jedini bug velikog madraca je njegovo provjetravanje. Težak je kao olovo i nije ga samo tako okretati, za razliku od 2.

Imala sam na drugom krevetu podnicu s nizom paralelnih letvica..slično kao latoflex i 2 madraca, tvrđa od hespovih i na tim smo se podnicama zbog tvrdoće madraca (pošto su letvice u luku) klackali...grozno!!!! Prema mojem poznavanju temeljenja na elastičnim podlogama, za ovaj hespo, ma štogod svi prodavači madraca rekli, najbolja mi je obična ravna podnica koju smo mi načinili od 2 građevinske panelke.
    Prema ovome se vodeći, moja verzija ne bi trebala bit loša. Kupit Hespo exkluziv i stavit na pod, veličina 180 x 200

Što mislite?

Bože, kako mi je teško citirat je, jedva sam se usudila

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

kak misliš staviti na pod? :?

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mi smo kupili Hespov madrac prije dvije godina u jednoj prodavaonici namještaja. Našli smo na netu koji nam se sviđa, otišli smo u dućan, pitali za madrac i naručili ga skupa s podnicama. To je ovaj madrac, nije bio jeftin, i MM i ja imamo problema s leđima i trazili smo nešto malo kvalitetnije. Par mjeseci nakon instalacije mi jedva ustajemo iz kreveta, ali mislili smo da se možda tijelo privikava, prije smo spavali na očajnom krevetu. Prošlo je još vremena, a leđa su nas oboje mučila sve više. Onda smo nazvali Hespo i tamo smo pričali s jednim ljubaznim gospodinom (mislim da je ime Franjo) koji nam je objasnio dvije stvari:

1. uz takve madrace mora ići određena vrsta podnica, a ne bilo koje
    2. ukoliko je razlika između partnera veća od 30 kg potrebna su dva odvojena madraca

Mi smo popravili stvar s novim podnicama, ali vjerojatno je moglo biti i bolje. Žao mi je što se nismo bolje informirali, ali ne bi nam palo na pamet pitati takve stvari. U salonu namještaja nam nisu baš ništa spomenuli, možda je kod takvih stvari najbolje zvati proizvođača.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Još jedna stvar - mi imamo visoki krevet s ladicama, napravljen po mjeri. Super je to što se u ladice može svašta potrpati, ali ja ga danas nikad ne bih ponovo uzela. Zdravije je da između ladica i podnica ima prostora tako da je krevet stvarno visok, 70 cm. Tin često jutro dočeka u njemu, probudi se on pa ja, svuda je zagrađen, ali to si više nećemo moći priuštiti kad počne puzati jer nije isto kad padne s ovog i običnog kreveta. Plus, meni koja imam 172 cm je neudoban za sjedenje.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •