Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 60 od 60

Tema: Bračni krevet!!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj anki prvotno napisa
    kak misliš staviti na pod? :?
    Ono, dostavljč donese, ja skinem kesu s njega i stavim ga na pod od spavaće sobe
    Ma radi se o tme da ću ispalit, nikako da navučem tu kritičnu količinu novca da kupim i krevet i madrac. Na krevetu se bez madraca ne može provesti niti jedna noć, obrnuto može. Pa bi, za prvu ruku, stavila madrac na pod. Naknadno bi kupila ili dala izradit krevet i pribavila prikladne podnice.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ma nisam znala da li imaš neki okvir ili bu samostalno stajal.
    naravno da može, samo kaj baš nije idealno rješenje, ali to vjerojatno i sama znaš
    mi smo tak spavali neko vrijeme u početku kad smo se tek uselili...samo kaj je kućica u koju smo se uselili bila koma, hladna i vlažna pa nam je bilo poprilično zima tak blizu poda. i onda smo u mercatoneu kupili krevet, podnicu i novi madrac za nekih 4000kn (mislim) i to na ne znam koliko rata, tak da je onda bilo bolje. tu podnicu i krevet imamo i dan danas, nakon 7-8 godina i čist su ok. samo smo sad kupili bolji madrac jer je onaj već fakat bio koma ( preživio je dva seleljenja i nas troje na njemu).
    inače, kad treba iskipati lovu za sve troje odjednom....da , nije to baš ugodno

samo sam ti htjela reći da si probate nekak isplanirati da ne spavate na podu predugo da ti se madrac ne bi spljesnjivio.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj anki prvotno napisa

samo sam ti htjela reći da si probate nekak isplanirati da ne spavate na podu predugo da ti se madrac ne bi spljesnjivio.

Znam, to mi je rekla i teta iz veleprodaje Hespa. Ide ljeto, pa će bit stalno provjetreno i ne bi se trebali smrznit.
    A do jeseni računam da ćemo se uokvirit

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

daj si pogledaj topic o madracima, netko je napisao da hespo zapravo proizvodi oriolik i da, ako kupuješ direktno od njih, onda je puno jeftinije!

pa zašto onda platiti više? :?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Evo gledam. Oni imaju samo dio asortimana Hespa, i nemaju one vrste madraca sa džepićastom jezgrom nego samo sa opružnom žičanom jezgrom - "bonell". A ja bi ove drugeeee

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

pa probaj nazvati i pitati, možda samo nisu stavili na net :?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Zvala sam i nemaju, nego samo kako piše i na netu. Al mi preporučuje čovik madrac od poliuretanske pjene, i ja ne znam što bi rekla, sad se preispitujem, dal da ustrajem na ovome sa džepićastom jezgrom ili....

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

makita, ajde o madracima na topicu o madracima, pliz.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Sorry, izgubila sam busulu

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja sam jedno vrijeme (2 godine) spavao sa madracem (160 x 200)na podu, bez ikakvih podnica i slicnoga. Razlog nije bila lijenost ili stednja, vec zato sto mi se to svidjalo. I da sad imam ogroman stan u kojem ne bi trebalo racionalizirati sa prostorom vjerujem da bih/bismo napravili isto.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •