Imam djevojčicu od 3 god i 4 mj. Moram priznati da joj svi u obitelji sve dozvoljavaju s obzirom da je još uvijek jedino dijete s obje strane ( uskoro će doći do primjene i toga). Ja i moj otac smo jedini razumni u cijeloj toj situaciji i pokušavamo od početka držati neku kočnicu ali nas svi potkopavaju. Najtužnij je to što od MM-a nemam nikakvu podršku, on joj baš sve dozvoljava, bilo da ja tren prije kažem ne za nešto (gledanje crtića, penjanje po namještaju i sl on kaže- pusti ju. Svima je ona još tako mala, a ta tako mala curica to jako koristi i okreće u svoju korist. Kada me ne posluša pošaljem ju u kaznu, 5 min. u sobi ili na stolcu ako nismo doma i kada počnem brojati već zna što ju čeka, ali onda počne MM i kaže: joj samo češ iskompleksirato dijete tim kaznama.

Kako da tome stanem na kraj? Već sam razgovarala s njime i ja i neki prijetelji, ali on ne želi promijeniti stav. Jutros se mala pokušava zavući k nama u krevet oko 4 ujutro, ja kažem ne idi u svoj krevet, ona se okrene i pođe, ja odem na WC i ona već u našem krevetu. Još sam čula MM- kako razgovara s njomumjesto da ju pošalje nazad.

Tko tu griješi on ili ja? Već sam luda, više me niti ne sluša, a kako će tek biti na jesen kada dođe konkurencija u vidu brace ili seke?