-
Draga Zibba, kao što je većina prije mene navela treba razgovarati... znam to nije uvijek lako, još ako nema volje s oba dvije strane.... Baš zbog toga kaj dolazi druga beba, bilo bi najbolje da već sada odredite neke granice, tak da kad dođe beba, da se možeš i njoj/njemu posvetiti! Mi za sad nismo imali nekih problema oko odgoja (Tea je 18 mjeseci), naravno bilo je situacija kad se nismo oko nečeg slagali, ali smo riješili kompromisom ili zaključili čiji stav je bolji. Nas isto čeka to kaj i tebe, zajedno smo na kružnicama. Baš to kaj veliš ako, nastavite tak ona će te situacije koristiti sve više i više. Ja sam naravno protiv drastičnog kažnjavanja, ali i moja sestra koja ima curicu od 2,5 g., zna koristiti tu metodu da mora sjest u drugu prostoriju nekih 5 min da se smiri. U tome ne vidim ništa loše, jer nisi ju tukla, nisi se derala na nju! Kaj se tiče spavanja s Vama u krevetu, to je ono kaj je najlakše napraviti, da dođe kod Vas. Ali ako se sad na to privikne, kaj će biti kad dođe nova beba, i ona će zbog dojenja možda spavati s Vama!? Znam da ima obitelji kad dvoje djece spava s roditeljima, ali to zanči da njima tak odgovara i ja to odobravam. Kad Tea dođe kod nas u krevet (inače spava u našoj sobi, u kimbi) mi se ništa ne naspavamo jer se stalno vrti, okreće, dira te za nos, oči, kosu.... pa ju nastojimo smiriti u kimbi.... znam netko će me možda osuditi zbog toga, ali ne možemo ni mi hodati ko zombiji, a također ako smo neispavani, kak da se preko dana posvetimo njoj. Uh jesam se raspisala, uglavnom, moj je stav da djeci ne treba sve dozvoljavati, mora se znati neka granica, s time da netko ima više, netko manje kriterije, na Vama je da dogovorite svoje! Sretno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma