ovo pisem u najboljoj namjeri, ne zelim te uvrijediti ili povrijediti...

meni je malo cudno da je tebi tak mrsko kaj tako malo dijete dodje vama u krevet, i to mi opce nije jasno

na temelju toga nekako sticem dojam da si prilicno autoritaran tip roditelja. u principu takvi roditelji i sami dolaze iz autoritarnih obitelji i gdje su uloge jasne, ja sam roditelj i ja sam u pravu. takvi roditelji uopce ne cuju zelje i potrebe djeteta i ako dijete ne slusa ono sto roditelj zamisli ko ispravno sljedi kazna

klinci nisu mala cudovista koja su zla pa ako im se dopusti popet ce nam se na glavu, klinci jednostavno istrazuju i imaju svoju malu viziju svijeta i stvari sto cine rade iz neiskustva i neznanja a ne nama iz pakosti

osobno ne bih dovolila partneru da na bilo koj nacin bude grub prema malom. po meni je autoritarni tip roditeljstva zlostavljanje (sistem je ko da dresiras cirkuske zivotinje) i kod mene oko toga ne bi bilo dogovora ili kompromisa, ako bi nastavio sa takvim ponasanjem prema djetetu takav bi partner jednostavno bio izbacen iz nasih zivota, ja se tu sa nikim ne bih uskladjivala