Citiraj stray_cat prvotno napisa
Citiraj ronin prvotno napisa
bome zibba i mama courage,pripazite vi da vam klinke još u zatvoru jednog dana ne završe.....

nego stray_cat jedno pitanjce:zamisli ovu situaciju:imaš troje male djece,jedno drugom do ramena.
Dijete od petnaest mjeseci ide prema strmim stepenicama jer ga trogodišnjak doziva sa dna stubišta a za to vrijeme četverogodišnjak nakon što si mu triput to izričito to zabranila pokušava provjeriti temperaturu na roštilju.....Jel bi cirkusirala ili tražila konkretne mjere da se to ne ponovi?

Još jednom napominjem,u našoj se kući fizičke kazne ne provode.
Autoritet roditelji imaju.
I ljubav svoje djece,beskonačnu.
nisam bas prevec pri vremenu pa krecem sa odgovorima od tebe

nemam troje male djece jedno drugom do uha jer fizicki nisam u stanju to hendlati da svi budu odgovarajuce zbrinuti. roditeljstvo je puno vise od radjanja, pa recimo da smatram da trudnoce i djecu treba planirati

ja cak ni ves masinu necu kupiti impulsivno, a u pitanju je samo eventualno lose potrosen novac, tako da je ova situacija sa troje male djece kod mene neizvediva kao ideja pa se ni necu zamarati rjesenjem

jel da ja ovo preskocim? ili da procitam kao da ne planiram ni trudnoce ni djecu jer sam troje djece rodila u manje od 7 godina? :/ rodila sam impulsivno?

ne citam sve i ne citam bas redovno, ali je ovo drugi put da netko tko ima jedno dijete implicira da se troje djece u "kratkom" vremenu ne planiraju, stancaju i radjaju impulzivno.

i ako roditelj ima problema sa odredjenom situacijom - ne znaci automatski da je nepromisljeno krenuo u roditeljstvo - ti si unaprijed predvidjela sve sto ti se s djetetom dogadja? nista te ne iznenadjuje?

svaka ti cast.