Citiraj mendula prvotno napisa
Citiraj MARIOK prvotno napisa
Preostaje mi samo da pomoću trikova riješavam situaciju iz dana u dan, i da me M počne slušati zato što to želi. Naivno se nadam da će do toga doći.
Sigurna sam da će tvoj klinac znati prepoznati tvoj kvalitetni autoritet kad malo odraste. Žao mi je što sad ne vidiš ohrabrenje. Vjerujem da si na dobrom putu. Samo nastavi hrabro i strpljivo dalje.
Nevidim ohrabrenja, jer ga nemam. Malo mi je ipak lakše jer sam veliki optimista i pozitivac. Samo s vremena na vrijeme popucam po šavovima. A odgoj djeteta je nešto jako važno i ozbiljno. Krivo mi je zbog toga što mi se događa jer obožavam svoga M i želim mu sve najbolje - (kao i svaki roditelj svojem djetetu) i ne želim nu nametati zabrane. Želim mu dozvoliti (u stvari mu i dozvoljavam) da sve što poželi da slobodno pogleda, proba, istraži, osjeti - naravno uz moju pomoć dok je još tako mali. Želim da se puno smijemo i veselimo jer mi je on velika radost i nešto najbolje i najljepšešto mi se u životu dogodilo. A to je sve teško izvedivo uz situacioju u kojoj smo sada.