Citiraj stray_cat prvotno napisa
Citiraj ronin prvotno napisa
bome zibba i mama courage,pripazite vi da vam klinke još u zatvoru jednog dana ne završe.....

nego stray_cat jedno pitanjce:zamisli ovu situaciju:imaš troje male djece,jedno drugom do ramena.
Dijete od petnaest mjeseci ide prema strmim stepenicama jer ga trogodišnjak doziva sa dna stubišta a za to vrijeme četverogodišnjak nakon što si mu triput to izričito to zabranila pokušava provjeriti temperaturu na roštilju.....Jel bi cirkusirala ili tražila konkretne mjere da se to ne ponovi?

Još jednom napominjem,u našoj se kući fizičke kazne ne provode.
Autoritet roditelji imaju.
I ljubav svoje djece,beskonačnu.
nisam bas prevec pri vremenu pa krecem sa odgovorima od tebe

nemam troje male djece jedno drugom do uha jer fizicki nisam u stanju to hendlati da svi budu odgovarajuce zbrinuti. roditeljstvo je puno vise od radjanja, pa recimo da smatram da trudnoce i djecu treba planirati

ja cak ni ves masinu necu kupiti impulsivno, a u pitanju je samo eventualno lose potrosen novac, tako da je ova situacija sa troje male djece kod mene neizvediva kao ideja pa se ni necu zamarati rjesenjem
Neovisno o tome slažemo li se oko načina odgoja djece ili ne ,a drago mi je da ti ide tako savršeno,jer ja otvoreno priznam-meni ne ide;ovo što si napisala zvuči jako ružno.

Iz svake tvoje rečenice nekako se sam po sebi nameće stav:Tko vam je kriv što imate troje male djece,kaj niste čuli za kontracepciju?

Da,ja imam dvoje malih,silno želim i treće.I ne poričem da bi mi bilo puno lakše s jednim,bi,ali što ću kad me djeca ispunjavaju i za njih živim,ona su moj trag i produžetak na ovom svijetu i naprosto ih želim imati puno.
Jel ja time nisam odgovorna,ili što?
Otkuda ti pobogu ideja da ljudi koji imaju više djece djecu imaju impulzivno???Konkretno na trećem djetetu "radim"godinu dana i ne ide mi,jel to impulzivno?

Baš sam žalosna kad na ovom forumu pročitam ovako nešto.