Pridružujemo se....
U subotu jedna na trbuhu, mislila sam da ga je nešt ujelo. Lijepo bio dan za kupanac, pa smo ga okupali. U nedjelju desetak komada, nisam sto posto sigurna jel to to. Uglavnom, bilo je. U ponedjeljak dr potvrdila. Blaga temperatura, doduše čak do 39 jedan dan. Ima ih dosta po glavi, licu i tijelu. Ne češe se tak jako, ali sam ga naučila da se češka dlanovima, a ne noktićima, sluša me, začudo. Pitala sam pedicu jel smije van, jer svi tvrde da ne (naravno, svi su doktori). Rekla je da je zarazan i zbog drugih nije zgodno, ali kad sam rekla da imamo veliko dvorište i da smo sami, rekla je da može zbog njega samoga. Jedino da nije zgodno po ljetu kad je jako sunce, da jako izbijaju i valjda su onda nepodnošljivije. Tak da smo mi prvi dan bili vani, ovih dana je bila kiša, pa nismo, ali danas smo opet otišli, tak je bilo lijepo sunčano. Kaže mi pedica da je inkubacija čak do mjesec dana, tak da čekam dal će sekica dobit. Ustvari bi mi bilo draže i da dobije sad, pa da to odvalimo, sam da nije u težem obliku. Isključivo je dojena, čak sam uskoro razmišljala i o dohrani, ali mislim da ću odgodit dok ne prođe mjesec dana od bracinog izbijanja kozica.
E, da, za terapiju dobili Rinolan sirup, otopinu hipermangana (kupamo se u kadi u tome i ne ispiremo), Pruriced gel - super je, odmah se suše kozice i Tobrex mast, jer ima jednu malu u kutu oka.
Uglavnom, mislim da smo zasad dobro prošli. Bojim se jedino ožiljaka po licu, jer su mu tu najčešće, oko usta pogotovo, a stalno slini i trlja po ustima.