Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1708

Tema: Vodene kozice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    crnkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

mojoj je curici ostao jedan ožiljak od kozica na licu-koliko ih je imala mislila sam da će ih imati puno više i što sada s čim da mažem,doktorica je rekla da ne trebamo mazati ničim posebno ali ja ipak ne bi ostavila slučaju

MMK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja sam svoj ožiljak od operacije štitne, mazala kremom kontratubeks ( protiv ožiljaka), e sada da li je to adekvatno za djecu i ovu situaciju ne znam.
    Ali mislim da ožiljak možeš mazati kantarionovim uljem, ako ništa konkretnije ne čuješ ili skontaš.

crnkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj MMK prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam svoj ožiljak od operacije štitne, mazala kremom kontratubeks ( protiv ožiljaka), e sada da li je to adekvatno za djecu i ovu situaciju ne znam.
    Ali mislim da ožiljak možeš mazati kantarionovim uljem, ako ništa konkretnije ne čuješ ili skontaš.
    Kantarionom sam mazala ali nije joj pomoglo

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj crnkica prvotno napisa Vidi poruku
    mojoj je curici ostao jedan ožiljak od kozica na licu-koliko ih je imala mislila sam da će ih imati puno više i što sada s čim da mažem,doktorica je rekla da ne trebamo mazati ničim posebno ali ja ipak ne bi ostavila slučaju
    Za oziljak sam od kirurga dobila preporuku za kremu Bepanten (imas ju i u dm-u) ili nevenov melem, nakon skidanja jednog madeza. Operacija je bila prije godinu dana, s tom kremom smijes poceti mazati odmah, i danas mi se uopce ne vidi oziljak.
    Kontratubex se treba stavljati samo na stare oziljke (znaci treba proci par mjeseci od nastanka oziljka), ne odmah. BTW, on je stvarno efikasan - E je prije par godina bila zgulila jednu krastu na ruci i ostao joj je oziljak; kad je postao "star" (bijel, a ne roza), povremeno (cak niti ne prilicno redovito) smo ga mazali sa Kontratubexom; neki dan sam trazila taj oziljak i nisam ga mogla naci - vise se uopce ne vidi.

Sretno svima s kozicama, mi smo ih preboljeli prosle godine u svibnju i znam kako vam je.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Za oziljak sam od kirurga dobila preporuku za kremu Bepanten (imas ju i u dm-u)
    Bepanten plus u apoteci, ili dm-ov DAS gesunde PLUS Panthenol krema.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Za oziljak sam od kirurga dobila preporuku za kremu Bepanten (imas ju i u dm-u) ili nevenov melem, nakon skidanja jednog madeza. Operacija je bila prije godinu dana, s tom kremom smijes poceti mazati odmah, i danas mi se uopce ne vidi oziljak.
    Kontratubex se treba stavljati samo na stare oziljke (znaci treba proci par mjeseci od nastanka oziljka), ne odmah. BTW, on je stvarno efikasan - E je prije par godina bila zgulila jednu krastu na ruci i ostao joj je oziljak; kad je postao "star" (bijel, a ne roza), povremeno (cak niti ne prilicno redovito) smo ga mazali sa Kontratubexom;
    ja sam inače mazala carski odmah ( recimo nakon 2 tjedna) s Kontratubex, nitko mi nije reko da mora biti stara rana. sad me zanima bi nevenova iška i u svrhu ožiljka od carskog???

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    sad me zanima bi nevenova iška i u svrhu ožiljka od carskog???
    Mislim da se moze raditi o bilo kakvom oziljku.
    Nemam osobnog iskustva s oziljcima od carskog reza, ali obje (i Bepanten/Panthenol, i nevenova mast) su jako dobre za regeneriranje stanica koze.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam inače mazala carski odmah ( recimo nakon 2 tjedna) s Kontratubex, nitko mi nije reko da mora biti stara rana.
    Rekli su mi da to ne pise u uputama, ali da je iz prakse tako preporucljivije.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Rekli su mi da to ne pise u uputama, ali da je iz prakse tako preporucljivije.
    meni je kirurg nakon operacije slijepog crijeva preporučio kontratubex odmah nakon skidanja šavova. rekao je da je puno efikasniji na novom ožiljku nego na starom

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    meni je kirurg nakon operacije slijepog crijeva preporučio kontratubex odmah nakon skidanja šavova. rekao je da je puno efikasniji na novom ožiljku nego na starom
    Vjerojatno moj i tvoj imaju o tome razlicito misljenje i razlicita iskustva.
    Posljednje uređivanje od Elly : 04.05.2010. at 13:49

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    Tako su i mojemu malome rekli u Klajcevoj nakon operacije....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •