-
Da ja od cijelog tijela hvala bogu u očima nemam, ali eto jako interesantno, kažu da su vodene kozice izuzetno zarazne. Moj brat ih je imao, zajedno smo spavali igrali se jer je mama htjela da ih i ja prebolim i ništa. Još par puta je pokušala kad bi čula da neko dijete ima kozice. Bila je i epidemija u školi i ja ih nikako nisam zaradila i eto sad pod "stare dane" bingo. Koliko god mi je stvarno pun kufer voljelja bih da i najmlađi to sad odradi pa da smo mirni, ali za sad ništa, odolijeva. Kod djece su te faze bolesti puno kraće i blaže i nemogu opisati koliko mi je žao što to nisam preboljela kao mala. Maloj je danas sedmi dan i ona je kao avion, a ja mislim da još tjednima neću doći k sebi, a vrata nikome ne otvaram jer bi netko mogao doživjeti šok pri susretu samnom.
-
Osoblje foruma
ja se nadam da ce i balerina dobiti koze. i nije me strah koza, vec nje i njonog ponasanja. BC je bolesnika za pozeljeti uvijek, jadan slusa sve sto mu kazes, a ona ne zelim ni pomisljati na sve sto cu s njom proci, ali bez obzira na to zelim da ih sad preboli. jednostavno mi se cini da je to bolje za nju.
BC-u ne izbijaju vec dva dana, vesel je i mislim da nam sad sljedi period susenja. kod njega ih nije bilo puno, ali su zato velike, pa mislim da ce mu i susenje ipak dulje trajati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma