Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1708

Tema: Vodene kozice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    (maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Evo nas opet sa kozama ....mlađi (7 mj) dobio jučer prve pike (2 tj nakon izbijanja kod starijeg)...

Jewl treba što posebno paziti kod beba? pelenski dio?

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj (maša) prvotno napisa Vidi poruku
    Evo nas opet sa kozama ....mlađi (7 mj) dobio jučer prve pike (2 tj nakon izbijanja kod starijeg)...

I kod nas je najvise bilo u pelenskom djelu, ajme jedna do druge...mislim da ih tu strasno smeta, jer je bas plakala kad se presvlacila.
    Samo izbjegavaj vlazne maramice i lagano sa obicnom vodom tuftaj taj predio kad ga prematas.

dan1 ~~~~~~~~~ da sto prije prodje upala.
    I mi kisemo, nos curi, pojavio se i neki suhi kasalj a nismo izasli vec 15 dana iz kuce (za ispalit).

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj sweetmint prvotno napisa Vidi poruku
    dan1 ~~~~~~~~~ da sto prije prodje upala.
    I mi kisemo, nos curi, pojavio se i neki suhi kasalj a nismo izasli vec 15 dana iz kuce (za ispalit).
    Evo mi smo dobro i držimo se. Hvala na dobrim željama. Krastice padaju osim na glavi, tamo je bilo puno koza i to velikih, ali više ništa ne svrbi i sve 5. Meni je bilo najgore držati ih doma, to je zapravo najteži dio, jer čim im je bolje nastaje šou, ali proći će .

I još jedna stvar. Koze koje s nićim nismo mazali, najprije su se sasušile i otpale, nema niti flekova, a ove druge .
    Posljednje uređivanje od dani1 : 16.12.2010. at 10:38

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Stariji još ispod kose ima krastice 3 koje su skroz suhe al nikako da otpadnu...njemu jučer isto namazala POxclinom ...neznam jel zbog kose (koje ima dosta i gusta je) ne otpadaju ili...?

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj (maša) prvotno napisa Vidi poruku

Nemam odgovora, ali kao suosjećanje - identična situacija bila kod nas. Mara dobila točno 2 tj. nakon Jane, sa 7,5 mjeseci. Najviše, cijeli roj, na glavi, i na pišici. Koma je izgledalo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •