I nama je pocelo blago, starija ih je dobila prije 13 dana. Prvi dan - jedan jedini mjehuric, taman za dijagnozu. Drugo nista, ni tockice. 2. dan - par crvenih tockica po licu, vratu i prsima, ukupno jedva 10-15.
3. dan ih je izbilo vise i pojavili su se i tipicni mjehurici, izbile su po ledjima, prsima, pokoja na rukama i nogama. Temperatura joj je isla do 39.
Najgori je bio 4. dan i naredna noc, izbilo ih je puno, jedna ispod oka, jedna u ustima, jako ju je bolilo, noc smo probdjeli do 3. Srecom 5. dan vise nisu izbijale, pala je i temp i sve je krenulo na bolje. Sad kad gledam i nije bio neki teski oblik. Imala ih je 150-200.
Nije se dala nicim mazati, tako da sam ju kad je bilo najgore dvaput dnevno kupala u zobenoj kupki Aveeno i to joj je jako godilo; izmedju sam ju polijevala samo po ledjima jer su ju najvise svrbila. Dva dana smo davali i antihistaminske kapi pred spavanje, ne znam koliko su pomogle za svrbez ali sigurno su ju malo uspavale...
Danas 13. dan ima jos krastice a neke su vec i otpale. Nista nije izgrebala. Najgora krastica i najveca je od one prve kozice!

Seka (skoro 7mj) jos nije dobila, cekamo...