Nemam pojma kome da se požalim. Izgleda da sam napravila strašnu glupost i nisam prepoznala kozice..
Išli smo u Slavoniju 19.7. predvečer i zaboravila sam malu namazat kremicom protiv uboda komaraca da bi se sutradan pojavilo nekoliko pikica (dvije na stopalu, jedna na bedru, jedna na leđima,jedna na vratu, jedna kod usnice, i tri u kosi) a ja naravno pomislila kak ju je neka beštija izgrizla,jer ja sam imala nekoliko uboda..
međutim ubodi su taj idući dan bili čudni izgledali su ko kozice, al se ništ to nije šririlo dalje.. tek negdje četvrti dan se pojavio kao neki osip po licu i na par mjesta po tijelu( kojih dvadesetak komada i to nije izgledalo ko kozice neko kao alergijska reakcija) tak da sam zaključila da je mozda alergija na mačke jer se stalno navlačila s njima po dvorištu..
Mjehuriči su se peti dan pretvorili u kraste i još ih ima na sebi ni jedna nije otpala za sad..
nego ne mogu vjerovat da ih je možda imala a ja da nisam skužila i da ju nisam pazila, šest dana je hodala po dvorištu, malo hlad, malo sunce i vjerojatno zato nisu izbile i ovo što sam mislila da je alergijska reakcija su krenule izbijat pa se povukle jer nisu imale uvjete.
Šansa da je imala koze je velika jer su ih imali u jaslicama i još epidemija traje.. Ona ne ideu jaslice od 15.7. jer je imala adenovirozu( konjuktivitis, temperaturu, kašalj, curenje nosa)što je isto tako moglo biti predznak za koze..
Morat ću ju sutra odvesti pedijatru da potvrdi ili opovrgne moju teoriju a muž će me u top stavit ak su ipak bile koze a ja ju vukla na put i pustila da landra po dvorištu cijele dane..

morala sam se negdje istrest..uhuh..