-
Kuc, kuc, ima li koga? Evo i nas...
Jučer jedna točkica na pišici, mislila sam da je osip, danas popodne gledam, točka se povećala u bubuljicu, iznad spolovila još jedna. Na trbuhu i ispod vrata točkice. Ispod uha i na leđima mali prišt, kao da već ima vode unutra. Temperaturu pred spavanje je imala 37,3. Ponašala se dosta razdražljivo.
Dakle, počelo je, a sudeći po iskustvima ovdje, 4. dan ih najviše izlazi, to će nama biti subota..
Odmah sam poslala MD u apoteku po Pruriced Uriage gel, magistra nam je nudila i onaj neki drugi koji se spominje u postovima (neku pjenu), ali sam odlučila za sad samo Pruriced. Te kozice sam joj namazala prije spavanja, dala Fenistil (iako je ne svrbe još, ali od jučer je dosta vodena u grlu i nosu)....a tek malo prije sam skontala da se preporuča svakodnevno tuširanje... To budemo ujutro.
Imam za svaki slučaj i hipermagan, ali pokušat ćemo samo s vodom i Pruricedom za početak. Eventualno razmišljam da kupim tu zobenu kašu u apoteci (ne bih se usudila sama miješati, ni ne znam kako zob izgleda)... Vidjet ćemo sutra.
Kako se tretiraju kozice u kosi?
Otkako je krenula u jaslice bila je samo jednom bolesna, niš pretjerano, a kozice je dobila među zadnjima (haraju već 2-3 mjeseca), ali mislim da bi bilo dobro poraditi na imunitetu. Imate li kakvih preporuka? Jede dosta voća, cijedimo naranče, papamo med...
Hvala na savjetima!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma