Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1708

Tema: Vodene kozice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Evo i mene na temi.
    Pikulica je ove zime okupila svaku virozu koja je bila valjda na 300m od nje, svakih tri tjedna smo malo u vrticu, pa opet iz ova. Ovaj tjedan je opet krenula i jucer mi je teta rekla da je dvoje djece u grupi dobilo kozice, a u sobi do njihove puno djece. Ne gajim neku nadu da nije dobila, pa se pripremam da znam sto i kako kad krene. Dodatna stvar je sto sam u 30tt, pa me malo frka, premda sam preboljela u djetinjstvu.

Imam neka pitanja, ako mozete malo uskociti:
    - koliko brzo mozemo ovcekivati prve si,ptome, ako se zarazila ovaj tjedan? Koliko sam skuzila, vrijeme inkubacije je dosta dugo?
    - da li je potrebno ici doktoru ili se samo uzimaju preparati za olaksavanje svrbeza u ljekarni?
    - postoji li opasnost za trudnicu tj. fetus, ako je ona preboljela kozice? Bih li trebala vaditi antitijela i sto raditi ili sam u nacelu ok?

Hvala puno, curke!

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene na temi.
    Pikulica je ove zime okupila svaku virozu koja je bila valjda na 300m od nje, svakih tri tjedna smo malo u vrticu, pa opet iz ova. Ovaj tjedan je opet krenula i jucer mi je teta rekla da je dvoje djece u grupi dobilo kozice, a u sobi do njihove puno djece. Ne gajim neku nadu da nije dobila, pa se pripremam da znam sto i kako kad krene. Dodatna stvar je sto sam u 30tt, pa me malo frka, premda sam preboljela u djetinjstvu.

Imam neka pitanja, ako mozete malo uskociti:
    - koliko brzo mozemo ovcekivati prve si,ptome, ako se zarazila ovaj tjedan? Koliko sam skuzila, vrijeme inkubacije je dosta dugo?
    - da li je potrebno ici doktoru ili se samo uzimaju preparati za olaksavanje svrbeza u ljekarni?
    - postoji li opasnost za trudnicu tj. fetus, ako je ona preboljela kozice? Bih li trebala vaditi antitijela i sto raditi ili sam u nacelu ok?

Hvala puno, curke!
    hej! prvi simptomi su ti nakon cca 10 dana, najčešće ravno 14 od izlaganja virusu. ne treba ići doktoru, dovoljno da mu se prijaviš i ona ti prepiše pudere, kreme, rinolane i sl. osim u slučaju ako te nešto brine, kao mene ova dugotrajna temepratura
    a to što si trudna i k tome prebolila kozice ništa te ne treba brinit, sve ok, čak ida nisi. imam friško iskustvo kod prijtelje, bašu tim tjednima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •